tomek4573 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 tak nesed u stolu jako kdyz si mel monitor :D ale sedni si dal :) Ja hraju na projektoru 3,5 m uhlopricka a nekdy taky nevidim nepritele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Víc toho nevidíš protože máš furt stejný rozlišení :P spíš je všechno větší no jasný, ale máš větší šanci že uvidíš jak se v křoví hýbe ta jeho kebula :D ale jak napsal th0ca.. u malýho monitoru sedíš blízko a u velké tv zase dál, takže je to v podstatě jedno, ale třeba já to moc nedodržuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 ja mam 32" tv a sedim od ni cca 2 metry, a vidim vsechno co videt potrebuju, rozhodne nemusim s ocima litat z jednoho koutu obrazu do druhyho, ale chce si s tim vyhrat, aby to cloveku vyhovovalo, no ale bez kompromisu se to vetsinou neobejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 říkám mám to chvilku, musím doladit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Já třeba nedokážu hrát Multiplayerový hry na 52" TV a v prosinci jsem si koupil BenQ 24" Full HD monitor a je to super docela se mi daří a vidím vše perfektně :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Já třeba nedokážu hrát Multiplayerový hry na 52" TV a v prosinci jsem si koupil BenQ 24" Full HD monitor a je to super docela se mi daří a vidím vše perfektně :). no beng24 full hd má taky jako monitor, když si nezvyknu na 42"TV tak budumuset b3 hrát na monitoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ahoj. Prosím chcu se vás zeptat. Všichni jsme měli dostat zdarma ke každe verzi BF3(PSN,Normal,Limit,Ulti) BF 1943. Jak ho získám??? https://1943redemption.battlefield.com/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 říkám mám to chvilku, musím doladit :) Zvykneš si já hraju na 30cm starý TV :D a když přijedu ke kámošovi na 90 LCD tak nedávám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 omg vy máte problémy fakt :D :D nechápu rozdíl mezi TV a monitorem... Ja hraju na projektoru 3,5 m uhlopricka a nekdy taky nevidim nepritele tak projektor nebude mít takovou kvalitu ne ?? přece jen se to promítá na plátno takže je to jakoby odraz světla kdežto u TV to světlo je vysíláno přímo k tobě jestli mě chápeš :D ve škole když promítáme tak to stojí teda za ♥♥♥♥♥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Zvykneš si já hraju na 30cm starý TV :D a když přijedu ke kámošovi na 90 LCD tak nedávám :D :D.. tak to seš borec :D to hraješ na CRTčku??? to smekám :) omg vy máte problémy fakt :D :D nechápu rozdíl mezi TV a monitorem... No jistě že je to rozdíl :) Velikost, odezvy full hd atd atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 technicky vzato full hd nemáš ani na full hd tv protože hra jede jen v hd ready a je upscalovaná do full hd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 to jo, ale to byla jedna z variant na monotor nebo TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Hosi ja hral do od dob co mam xko prosines do dubna na stare CRTV ale ne 30 ale tak 40 cm :) a taky sem nadaval jak cip ze je to jenom kostkovana hra pak sem nakonec nekde vyhrkal penize na monitor a tet je ten obraz peknucky ne jak ty kosty na te CRTV tak se ani na vetsi vzdalenost nedokazal rozeznat cloveka od sutru na silnici nebo nekde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 já si zase vzpomínám jak jsem měl klasickej monitor 22úhlopříčku a asi před rokem jsem si pořídil fll HD 2č palcovej a rozdíl to byl velkej, ale po 2 dnech hraní už mi to nepřišlo. A v dnešní době ceny šli už tak dolů, že si to může pořídit snad každej:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 obraz je vyborny jako na lcd, zalezi jaky projektor.Je to luxus a pokud mas dobry projektor tak nemusis ani hrat ve tme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Duben 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Dnes jsem opět zkoušel šestou kooperační misi a v poho jsme došli nakonec a jak jsem zastřelil toho vůdce tak místo aby šla animačka tak se to v tom stejném místě seklo!!! To snad ani není možný se na to vy...u!!!! Může mě někdo prosím vysvětlit co to má být?? To mají nějakou chybu na serveru??? No hlavně že vydali patch!! se dou bodnout k....i!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Dnes jsem opět zkoušel šestou kooperační misi a v poho jsme došli nakonec a jak jsem zastřelil toho vůdce tak místo aby šla animačka tak se to v tom stejném místě seklo!!! To snad ani není možný se na to vy...u!!!! Může mě někdo prosím vysvětlit co to má být?? To mají nějakou chybu na serveru??? No hlavně že vydali patch!! se dou bodnout k....i!!!! tlačítko musejí zmáčknout oba hráči, možná je chyba na druhé straně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Duben 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 tlačítko musejí zmáčknout oba hráči, možná je chyba na druhé straně... Nic ve zlém ale pořádně si přečti co píšu!! misi jsme udělali ale nedošlo k závěrečné animaci jak porovnávají jeho obličej s fotkou zda je to ten pravý. K tomu vůbec nedojde páč se hra sekne a zamrzne obraz. S konzolí to nemá nic společného protože v pohodě reaguje tak zřejmě něco asi na serveru. :-(( Ale podruhe a na stejném místě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Nic ve zlém ale pořádně si přečti co píšu!! misi jsme udělali ale nedošlo k závěrečné animaci jak porovnávají jeho obličej s fotkou zda je to ten pravý. K tomu vůbec nedojde páč se hra sekne a zamrzne obraz. S konzolí to nemá nic společného protože v pohodě reaguje tak zřejmě něco asi na serveru. :-(( Ale podruhe a na stejném místě??klídek, sem tě nepochopil, jestli to nejde, tak ti asi nezbyde nic jiného, než čekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Nic ve zlém ale pořádně si přečti co píšu!! misi jsme udělali ale nedošlo k závěrečné animaci jak porovnávají jeho obličej s fotkou zda je to ten pravý. K tomu vůbec nedojde páč se hra sekne a zamrzne obraz. S konzolí to nemá nic společného protože v pohodě reaguje tak zřejmě něco asi na serveru. :-(( Ale podruhe a na stejném místě?? Ulož si mě, a mužem to zkusit projít spolu. Satircz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 ,,Turnaj´´ pod záštitou xboxweb.cz se ruší... není dostatečný počet lidí potřebných alespoň na tento match a ze strany XBOXwebu zde není zájem o to komunitu přesvědčit alespoň vlastním serverem. Pro nové informace, soutěže, clan wars doporučuji sledovat http://battlefield-3.clanweb.eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Cau , můžete mi někdo poradit? právě jsem si zaplatil Back to Karkand ale mapy pro mulťák nikde.. V download history to normálně mám,ale nevim kde to najít :-( .. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Cau , můžete mi někdo poradit? právě jsem si zaplatil Back to Karkand ale mapy pro mulťák nikde.. V download history to normálně mám,ale nevim kde to najít :-( .. Díky Myslim, že jsou obsáhlý v tom prvním updatu co má cca 1GB tim klíčem se jenom aktivoujou... když dáš najít server kde se hraje momentálně B2K mapa jde se ti připojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 No právě že jsem ty mapy na žádnym serveru nenašel,.. nejspíš to bude v tom updatu rent a server - ten jsem nepotvrdil... zkusim.. díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.