Readdy_B Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Cau , můžete mi někdo poradit? právě jsem si zaplatil Back to Karkand ale mapy pro mulťák nikde.. V download history to normálně mám,ale nevim kde to najít :-( .. Díky Stažená data BtK se "přilepí" k už nainstalovanému Battlefieldu a zvětší se velikost tohoto souboru, to se neznepokujuj, ale pokud nemůžeš mapy najít, musíš si je zatrhnout ve filtru v Server Browser, poté se ti začnou zobrazovat. Klikem na Rent a server si pronajmeš server - to není ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Na Wejku to chtělo více vlajek jako v BF1943, po patchi už tam jsou...http://www.battlefield-3.cz/sesty-dil-inside-dice-navrhovani-noveho-5-vlajkoveho-wake-islandu-pro-x360-a-ps3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 je ta mapa stejně velká jako v BF2 ?? jestli jo tak ve 24 hráčích to musí být sakra nuda... obzvláště s pěti vlajkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 No co jsem čet ten článek tak mapa je furt stejně velká jen je tam o 2 vlajky víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 A kdy to daji do hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 A kdy to daji do hry ? Už je to dávno ve hře. Přidali to zároveň s patchem. A musím říct, že je to opravdu paráda. Nevím, kdo u nich to testoval, ale druhá varianta mi přijde mnohem zábavnější. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Super seriál BATTLEFIELD PŘÁTELÉ s CZ titulky:cheesygrin: BF Friends Episode 01: http://www.youtube.com/watch?v=dT1LWvh6Fn0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 hh, to mi pripomelo me zacatky (tak 2 roky v kuse, kdyz pocitam i BC2 D:D:D) s vrtulnikama, chytl sem sedadlo ridice dalsi 3 ke me naskakali, vzlet, zahaknuti o strom, kotoul po louce, 3 team kill a spousta fuuucek :o, tomuhle to jeste slo no :) ted uz nastesti s vrtulnikama nemam problem a nejlepe se mi v BF3 ovlada transportni vrtulnik. kazdopadne to video je udelany pekne :) na youtube jsou i dalsi dily a je to luxusni :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Sem videl zatim jen ten prvni let a to jen anglicky ale tet sem vydel vsechny lol mazec kdyz je to cz titulky kuknete na ten o fagoch cituju ,, slunce vyřazeno,, jsem buh možu ovladat den a noc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 V současný době by to chtělo díl na tu vy*** M26 DART :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Oživení.....:cheesygrin: nejlepší :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 výborný je ten díl s USASem :D vlastně jsou všechny ty díly super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 jj ty dily jsou super vsechny, i ten s tim tankem, typickej priklad, clovek vyleze ven aby si opravil tank, nekdo mu tam vlitne a uz jen vidis jak ti jede tank pryc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 a ten k.okot v tom tanku? "klucí, ještě že jsem vás doběh...a...to jsou naše miny...":cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 co myslíte která je učinější P90 nebo PP-19, mě přijdou stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 já preferuji spíše P90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 já sem zase pro PP-19 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 :idea: Battlefield 3 WEB :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Že by se blížil BF Bad Company 3? http://www.battlefield-3.cz/battlefield-bad-company-3-jako-pristi-dil-teto-serie/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 No to doufám. MP a hlavně SP obou Bad Company mě bavil mnohem víc než BF3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 ale stejně jestli výjde bad company 3, tak bude víc podobný battlefieldu 3, než starším dílům bad company.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 jsem zvědav, jak od sebe BF a BC série odliší? aby to nebylo na jedno brdo jako u CoD, kdy na první pohled není poznat, co je to za díl...a taky mě zajímá jak budou hlavní FPS EA série vycházet: BF3 - 2011, MoH:WF - 2012, BFBC3 - 2013(?), a potom bude co? BF4 nebo MoH2014??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 sp by mohli uplne vynechat a celou energii soustredit jen do mp. (Minimalne u BF/BC serie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 jsem zvědav, jak od sebe BF a BC série odliší? aby to nebylo na jedno brdo jako u CoD, kdy na první pohled není poznat, co je to za díl...a taky mě zajímá jak budou hlavní FPS EA série vycházet: BF3 - 2011, MoH:WF - 2012, BFBC3 - 2013(?), a potom bude co? BF4 nebo MoH2014??? Někde sem četl, že mezi díly Battlefieldu si dávaj pauzu 2 roky což by i víceméně odpovídalo :) Takže po MoH:WF by mohl vyjít nový díl BF, ale co potom toť otázka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Nový trailer k DLC Close Quaters : http://battlefield-3.eu/news.php?readmore=8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.