canava Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 jen taková zajímavost... možná to někteří víte ale já to třeba nevěděl a docela koukám :D Ostrov Wake Island opravdu existuje a je prakticky "stejný" jako ve hře, stačí na google mapách napsat wake island... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 jen taková zajímavost... možná to někteří víte ale já to třeba nevěděl a docela koukám :D Ostrov Wake Island opravdu existuje a je prakticky "stejný" jako ve hře, stačí na google mapách napsat wake island... Fakt jo? :) Kde si byl když jste při dějepisu probírali druhou světovou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 mě náhodou 2sv. válka dost baví ale o wake jsem nikdy neslyšel.. :D a to koukám denně na history channel kde jsou pořád nějaký dokumenty o válce :D a tak promiň no !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 Tak v Battlefieldu je většina map je inspirována skutečným světem a pokud vím tak všechny ostrovy v sérii skutečně existují. Guadalcanal, Iwo Jima, Isle Inocentes, Wake Island, Coral Sea, Midway... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 no já jen vím že existuje Jalalabad a Karkand... víc jsme nad tím nepřemýšlel a nezkoumal :) BF1942 jsem hrál jen abych to zkusil a koukl jak to vypadá... ale prostě jsem koukal na net a dozvěděl jsem se že wake má skutečnou předlohu.. tak třeba se najde někdo kdo to taky neví a bude překvapenej, tak mi nekaž radost !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 jj, nekažme mu jí:D. já si 2WW docela jedu, zaměření na letectvo, válečný dokumenty v TV nahrávám a zálohuju na DVD (no už mam štosy:cheesygrin:), kdysi jsem modelařil a vono se o Wake tolik v dokumentech taky nemluví, jedou se často jen ty největší a nejdůležitější bitvy hlavně Guadalcanal, Iwo Jima, Okinawa apod. je dobře, že se lidi trošku zajímaj, my jsme deepe wake ve škole taky nebrali:D kdo de hrát BFko? Hoo-ah! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 My ve škole máme na zeměpis mapu Asie a úplně v krajíčku je napsané Wake Island :D Věděl jsem o tom i předtím, jen taková "zajímavost". Jinak lidi, včera jsem zapl Metro a vzal M60E4 a na té mapě z podstavcem je to úplně geniální a perfektní zbran, co si o ní myslíte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 myslím si o ní to že pomalu střílí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Já osobně preferuju na Métru spíš PKP PECHENEG. V kombinaci s foregripem a reflexním zaměřovačem je to nezastavitelná mašina. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 to já na metru preferuju USAS :D teď spíš DAO nebo SAIGA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 USAS... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 myslím si o ní to že pomalu střílí :) Pravda, ale ehm - o to nejde, když si to dáš na ty nožičky tak je to samozřejmě ultra přesné a dává to epicky velké damage, tu na metru byla jeden lame doktor co se schovával za stěnou a jednoho či dva lidi furt revivoval a já je zabíjel, řeknu tak co 4 vteřiny, to kill :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Pravda, ale ehm - o to nejde, když si to dáš na ty nožičky tak je to samozřejmě ultra přesné a dává to epicky velké damage, tu na metru byla jeden lame doktor co se schovával za stěnou a jednoho či dva lidi furt revivoval a já je zabíjel, řeknu tak co 4 vteřiny, to kill :D a nenatáčeli zrovna epizodu Revive z Battlefield Friends ? :D je to demence no, ale nechápu smysl toho potvrzování při oživení.. podle mě ten princip který funguje je spíš na škodu, protože borec mě vlastně oživí a já se až pak rozhodnu jestli vstanu nebo ne, takže mě akorát připraví o čas, protože mě stejně zas někdo sejme než se postavím.. to potvrzování a odmítnutí měli udělat když jste v tom kómatu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Tak co de dneska někdo válčit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 mám dilema mezi b3 a forzou :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 připoj volant do BF3 a jezdi si s džípem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Tak co de dneska někdo válčit? občas té trojce dávám šanci... ale po jednom kole to musím vypnout a vrátit se k Bad Company 2 !!! granáta !!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 připoj volant do BF3 a jezdi si s džípem :D :D:D:D to je dobrý :D ..ještě kdyby tam šel se mnou někdo závodit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 :D:D:D to je dobrý :D..ještě kdyby tam šel se mnou někdo závodit xD Jestli tě baví závodění tak sleduj stránky... co nevidět mám vymyšlenou soutěž v jeepech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Jestli tě baví závodění tak sleduj stránky... co nevidět mám vymyšlenou soutěž v jeepech :D no do toho půjdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 mám dilema mezi b3 a forzou :)) Bitch pleaseeeeeee, v BF3 taky můžeš jezdit džípem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Bitch pleaseeeeeee, v BF3 taky můžeš jezdit džípem :D Nebo s buginou :), no asi si půjdu na chvilku ,,zajezdit" ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Jízdní model v BF3 se mi líbí, s džípem se dělaj drifty parádně. Ale na čtyřkolku v BC to nemá, ať jí koukaj dát do DLC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 nový článek ze seriálu Inside Dice, 8.díl http://www.battlefield-3.cz/osmy-dil-inside-dice-jak-najit-perfektni-sestavu-modifikaci-pro-vas-herni-styl/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francek4 Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 jak pouzivat navadenou strelu z tanku a kde zmenit nastaveni jsem z toho vedle nevim kde se co nastavuje muze nekdo poradit :bash: jsem amater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.