Readdy_B Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 čéče, naváděnou střelu z tanku (guided shell) můžeš vystřelit pouze na laserem označené cíle (taková ta oranžová pí.ča na označeném vozidle/heli), označit laserem ti to musí buď kolega na 3.pozici v tanku (CITV), recon se SOFLAMem nebo Laser Painter z vrtulníku. nastavení si změníš v sekci Customize, kde vybíráš zbraně pro vojáka a dáš R1/L1, potom si můžeš nastavit i perky u pozemní a letecké techniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Jízdní model v BF3 se mi líbí, s džípem se dělaj drifty parádně. Ale na čtyřkolku v BC to nemá, ať jí koukaj dát do DLC :) drifty se taky delaji dobre s ruskym tankem :), s americkym tak dobre ne, zajimave :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SONiD Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 uvažuji že koupím tuto hru, dá se někde koupit Onlinepass? nebo je lepší koupit novou v obchodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 uvažuji že koupím tuto hru, dá se někde koupit Onlinepass? nebo je lepší koupit novou v obchodě? Dá se koupit na marketplace za tušim 800 points, pokud neseženeš použitou hru nějak hodně levně tak je určitě lepší koupit novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 CoD vs Battlefield ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 No, musím se přiznat, že MW3 jsem hrál když byla víkendová akce na steamu (na víkend MW3 zdarma) a mělo to něco do sebe... takový vylepšený MW2... na COD4 to podle mě nemá ale nečekal sem že se budu bavit tak jak jsem se u toho bavil. EDIT: ale co mě fakt iritovalo byla nepřítomnost vývojářské konzole a nemožnost změny FOV! Jsem zvyklej přes konzoli nastavovat i cistlivost, je to mnohem přesnější než přes posuvník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Nevim me to dost zklamalo, MW2 jsem si strasne uzil a tady jsem se nudil, asi uz jsem zmlsanej jinejma vecma :D Ale tesim se na black ops, ale to uz trosku ot, sry :) Jak si vubec predstavujete budoucnost battlefieldu? ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 2143 !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Dneska parádní bitvy, s alkoholem v krvi to fakt de mnohem líp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 taky jsem si to užil, becherovka s redbullem, karlovy vary rulez:D, dopiju, zahulim a mažu spát, v osm vstávám:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 CoD vs Battlefield ;) Americký zaujatý ankety.... to ať si nechaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Nevim me to dost zklamalo, MW2 jsem si strasne uzil a tady jsem se nudil, asi uz jsem zmlsanej jinejma vecma :D Ale tesim se na black ops, ale to uz trosku ot, sry :) Jak si vubec predstavujete budoucnost battlefieldu? ..... 1944! Už bylo dost blízký a daleký budoucnosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 jo z druhé světové války bych bral.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 1944! Už bylo dost blízký a daleký budoucnosti :) okej, tak mi řekni nějaký hry z budoucnosti.. rád bych se je zahrál :) blízká budoucnost se moc jako budoucnost počítat nedá... mám na mysli mechy, laser guns apod. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Tech je :) Ja bych mozna radsi neco trsku jineho, druha svetova valka by sice byla lepsi nez dnesni, uz otrepane, moderni bojiste, ikdyz sveho casu na tom byla i druha svetova dost podobne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 tak co takhle první světovou? napoleonské bitvy, středověk??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 jasný.. půl minuty budeme čekat, než tu gád dém zbraň nabijeme :D jinak já stále teda čekám na nějaký fjůčr FPS hry .. znám jen Gnome, mechwarriors což je úplná blbost a není to ani FPS jako takový.. a BF2142.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 okej, tak mi řekni nějaký hry z budoucnosti.. rád bych se je zahrál :)blízká budoucnost se moc jako budoucnost počítat nedá... mám na mysli mechy, laser guns apod. :D Ghost Recon, BO2, Killzone, Halo, Crysis, Section 8, Syndicate, teoreticky Deus Ex... Kolik vyšlo za poslední dobu FPSek z WWII? Napadá mě WaW, 1943 a tim to skoro hasne Tech je :) Ja bych mozna radsi neco trsku jineho, druha svetova valka by sice byla lepsi nez dnesni, uz otrepane, moderni bojiste, ikdyz sveho casu na tom byla i druha svetova dost podobne :D Ano byla, nechápu proč se vydavatelé za každou cenu snaží trh přesytit jedním žánrem (obdobím) a teprve když ho úplně vysajou přesunou se na další... Proč to prostě nekombinují jeden rok druhou světovou, druhej rok současnost třetí dalekou budoucnost... To byla spíš řečnická otázka, je jasný proč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 ještě bych dodal Brothers in Arms, ale to je starší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 jasný.. půl minuty budeme čekat, než tu gád dém zbraň nabijeme :D jinak já stále teda čekám na nějaký fjůčr FPS hry .. znám jen Gnome, mechwarriors což je úplná blbost a není to ani FPS jako takový.. a BF2142.. Já doporučuju Halo, Gears of War, Crysis, Aliens vs Predator trochu. Taky tenhle rok vyjde Aliens: Colonial Marines a to bude pecka, pak ještě Black Ops 2 bude v roce 2025 a budou tam roboti, vrtuloletadla a tak podobně, jenže je to CoD, takže to zase nebude zrovna nic extra :D Mezi další future hry, ale ne FPS patří taky/doporučil bych: Ghost Recon, Crackdown (xbox), Army of Two 2, Mass Effect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Black Ops 2 bude zasazen do roku 2035 nebo tak nějak... ale míchá moderní dobu, budoucnost a western :D epic fail :D Mě teda Battlefield 3 jen tak neomrzí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Western? A modern dobu s blizkou budoucnosti? To te prekvapuje :D No nevim, me by se libilo, kdyby se battlefield vydal do nejakejch jeste nprobadnejch vod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Western? A modern dobu s blizkou budoucnosti? To te prekvapuje :DNo nevim, me by se libilo, kdyby se battlefield vydal do nejakejch jeste nprobadnejch vod :D Western myslim spíš z pr*** ale podívej se na konec traileru... týpkové na koních v kloboucích :D Moderní doba - UAV a jiný současný vychytávky... a Budoucnost roboti :D Jenže co je u FPS nebo aspoň u série BF neprobádaná voda? Asi ta světová no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Western myslim spíš z pr*** ale podívej se na konec traileru... týpkové na koních v kloboucích :D Moderní doba - UAV a jiný současný vychytávky... a Budoucnost roboti :DJenže co je u FPS nebo aspoň u série BF neprobádaná voda? Asi ta světová no :) Capcove na konich jsou bud arabaci nebo amici v 60 nebo 70 letech :) Tu budoucnost a moderni dobu chapu, spis uz bych mezi tim ani tak nerozlisoval, je to blizka budoucnost a porad proste modern bojiste :) Neprobadanejch vod je spoustu a zorvna svetove valky to nejsou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Neprobadanejch vod je spoustu a zorvna svetove valky to nejsou :D Battlefield 42 B.C. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.