Satir Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 http://www.battlefield-3.cz/realita-cheatu-v-bf3/#more-15751 zlatý xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Doporučuju na LMGčka flash supressor. Mam ho na Type 88 a je to bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Doporučuju na LMGčka flash supressor. Mam ho na Type 88 a je to bomba. já spíš používám tlumič, má menší rozptyl a u LMG není znát, že při střelbě na střední vzdálenost, klesá damage, ale mám tlumič záblesku na pušce SKS+ruský Holo a používám ji místo M14 z BC2 jako semi-auto battle rifle. Rozbor brokovnic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 A je tu jedna z nasich prvnich soutezi :) Pro vsechny Battlefield XBOX GAMERY povinnost! Mate se na co tesit! Jako 800MPS ci GOLDY,Vice zde :) http://battlefield-3.eu/news.php?readmore=15 Zapište se do DeathCars turnaje...chcete si zasoutěžit nebo se jen tak vyblbnout? Pro tento turnaj nemusíte být kdo ví jaký skill... :) http://battlefield-3.eu/forum/viewthread.php?thread_id=48 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 [h=1]Devátý díl „Inside DICE“ – Tweety z bojiště[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 pro ty, kterým to snad uteklo, ale myslím že snad nikdo takový nebude... Tento víkend jsou v BF3 double XP, tak šup střílet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Taky to nemohlo bejt minulej víkend... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 pro ty, kterým to snad uteklo, ale myslím že snad nikdo takový nebude... Tento víkend jsou v BF3 double XP, tak šup střílet :) Me to malem uteklo diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Sledujte http://battlefield-3.eu/news.php a neuteče Vám to... :D Tuto novinku jsme Vám přinesli jako první ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 ty body se zdvojnásobují i pro zbraně nebo jen pro rank ?? jestli i pro zbraně tak si zajdu na metro pootevírat co nejvíc věciček :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Řekněme že za kolo nahraješ 7 000... na konci kola ti to jako additional points přičte dalších 7 000 ale na zbraně, techniku atd. se to nevztahuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 tak to ať si strčí do ánusu......... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Sám sem pořádně nepochopil přičítání bodů... :) Nahrál jsem 17000 bodů a v konečný fázi jsem měl nějakých 55 tis. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 tak to ať si strčí do ánusu......... :) A proč jako? Dá ti to dvojnásobek bodů, řek bych že to je víc než dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 beztak je to snaha přilákat nějaký ty lidi co to přestali hrát... jako například mě, akorát mě by museli dát i body ke zbraním abych si to zahrál :) až příjde další velký patch tak začnu opět hrát, tedy pokud tu hru nezmrví ještě víc, takže by se mi nějaký ty zbraně hodily. teď ti to dá akorát 2x víc bodů takže se 2x rychleji dostaneš do dalšího ranku, na tom nevidím nic zajímavýho :) hlavně jak se chvástali že bude trvat několik desítek hodin než to celé dohrajeme a teď nám pomáhají to dohrát rychleji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Nejlepší, že tahle funkce funguje u hodně her i u CoD a jsou rádi, ale u jedinýho Battlefieldu prostě lidi budou furt nadávat, že je něco špatně.... :D :D Nejhorší novinka co sem teď ovšeml četl je, že chtěj udělat Premium.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 no tak je to jasný... DICE aby nezůstalo pozadu tak to musí mít taky :) BF3 = COD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Já jsem pryč takže si zadubluju až zejtra večer:?, ale je to dobrý, do ranku 100 je daleko... Edit: info http://www.battlefield-3.cz/nove-dlc-nove-sluzby-a-obsah-pro-bf3-datum-vydani-close-quarters/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 "Battlefield™ Premium Vám přinese spoustu nového obsahu s unikátními prvky do hry, které nejsou dostupné nikde jinde. První ze všeho je, jediný svého druhu, Prémiový nůž a černé psí známky. Dále sada kamufláží pro vojáka, kamufláží pro zbraně a nové Úkoly (Assignments), které zajistí, že budete vyčnívat a získáte více možností pro přizpůsobení hry." Tak to je skutečně prémiové, jak sem do teď mohl bez černých známek žít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 to bude pěkně nefér, v premium budou neviditelné maskáče a rentgenové vidění+další vychytávky a tak budem v kaši všichni co si to nekoupíme. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Moje dnes největší double xp cca 56000 na mapě metro. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Já se na ten Battlefield™ Premium docela těším! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Jojo ten Premium je zlo! Ale zajímá mě jestli ty věci jako speciál nůž budou k dispozici jen když budeš mít premium nebo jestli stačí koupit premium jen 1x třeba na měsíc a máš to na furt, pokud by to bylo tak tak bych si to na ten měsíc koupil a pak FU! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Pokud sem to správně pochopil měl by to bejt jednorázovej poplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 takže z bf 3 se stane hra na h..... jako napriklad playbattlefield free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.