Readdy_B Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 nestane, protože BF3 jsme draze zaplatili a votestovali:D, bude to jako Elite. kdo to hraje furt, tak se mu vyplatí si to koupit a mít DLC o něco levněji. vlastně je to takový předplatný všech DLC, komu stačí základní mapy, tak to nekoupí nebo si pořídí jen jedno (pro něj) zajímavý DLC a nemusí se cítit ochuzenej. nevěřim, že by dali třeba nový zbraně za prachy, to by nas.rali snad všechny, není to model free2play, žejo. naopak, bonusama by měli odměňovat ty, co jim to hrajou přes všechny ty bugy. když to bude o 30% levnější než všechna DLC, která stejně plánuji koupit, jdu do toho, když ne, tak ať si černý známky strčí tam, odkud si je vytáhli:cheesygrin: a ještě se uvidí, kdy si nějaký DLC koupím, jsem zvědav, jak se k tomu EA postaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 On existuje nějaký Free2Play model? Já znám jen Pay2Win :D jinak černý známky a speciální kamufláže mám v <-> EDIT: U don't say? :D někdo nepochopil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 asi měl na mysli Battlefield Play4free ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 vzdělejte se trošku, vy trdla:wohow: http://en.wikipedia.org/wiki/Free-to-play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 To jen vondy troluje Já bych ten BF+ předem neodsuzoval. Jak řikal Readdy, pokud v tom budou všechny DLC a bude to za nějakou slušnou cenu (kolem tisícovky), tak proč ne. A černý známky s camem na zbraň jsou jen blbůstky navíc. Pomalu každá druhá hra má dneska předplatný na DLC (U3, Max Payne), tak proč ne BF3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 EDIT: U don't say? :D někdo nepochopil xD to jako já ? :D ode mě už žádný peníze neuvidí :) pokud se nedočkáme opravdu opravného patche !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 to jako já ? :Dode mě už žádný peníze neuvidí :) pokud se nedočkáme opravdu opravného patche !! Co bys chtěl patchovat? Mě jediný co opravdu vadí je připojování do hry ve squadu, člověk by řek že když to v BC2 šlapalo skvěle že to bude i tady ale ono ne. Málokdy se stane že se setkáme ve stejném squadu a týmu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 už ani pořádně nevím co mě na tom BF sere :D každopádně před patchem jsem to hrál, ale po něm se mi to nějak znechutilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Asi tak, mohli by to udělat tím způsobem, že po kliknutí na kámoše by tě to dalo do čekací lhůty, než bude mít v týmu volno, a ne tě hned šoupnout naproti. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 už ani pořádně nevím co mě na tom BF sere :D každopádně před patchem jsem to hrál, ale po něm se mi to nějak znechutilo.. Protože překopali téměř všechny zbraně? Já jsem člověk kterej si na nový věci těžce zvyká, nicméně zvyknul jsem si a nemůžu si už stěžovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 no a naštvala mě i ta potlačovací palba.. dost nesmyslná :) a dost mě štve to, že když máte poničený vozidlo, dejme tomu 30% ??.. tak se vám začne postupně ničit.. před patchem to nebylo tak znatelný co si pamatuju.. nechápu to, na jednu stranu máte autoopravu a pak zase autodestrukci :D a sere mě i ten oranžovej kouř ! :D gay... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 no a naštvala mě i ta potlačovací palba.. dost nesmyslná :)a dost mě štve to, že když máte poničený vozidlo, dejme tomu 30% ??.. tak se vám začne postupně ničit.. před patchem to nebylo tak znatelná co si pamatuju.. nechápu to, na jednu stranu máte autoopravu a pak zase samodestrukci :D Samodestrukce byla i před patchem, nějakej velkej rozdíl sem nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Doteď nechápu, jak někoho může sr*t potlačovací palba? Body zadarmóó. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 body grátis ?? když se na to díváš takhle.. :D ale jde o to že když po tobě někdo střílí tak máš rozmlžený obraz, sice je to dost nesmyslný ale tohle bych bral... ale to že potlačovací palbu dostane i zbraň a já pak trefím ♥♥♥♥♥, to už ne :D a ta samodestrukce byla jiná v tom, že se HPčka odečítaly až po Vehicle disable tuším.. ale teď se odečítají dokonce už od půl životnosti tanku.. takže dostanete 2RPGčka, sice máte ještě půl HP, ale když se pohnete tak vám to začne ubírat.. SUX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Chtěli ste realismus, máte ho mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 já chtěl battlefield... a tohle realismus není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 vždyť disable je od 50%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 ale bylo to tak vždycky ??? myslím že ne, disable od 50% je prostě šit.. můj názor :) ... stejně jsem tu ale za největšího hejtera BF3 :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 vždycky jako v BF3? jo bylo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 okej budu ti věřit :D hráváte někdy ve squad na mikrofonech ?? možná bych se přidal na CQ nebo RUSH.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Ubal nech si odpalovat petardy kolem hlavy a snaž se přitom trefit vzduchovkou do terče :) Podle mě velkých chyb a nesmyslů už tam moc není, největší je asi ten matchmaking. A pak už jen drobnosti, třeba zabugovanej M26 MASS. Ale když to nikdo vyloženě nezneužívá (že jo geobbu :) ) tak ani to problém neni. okej budu ti věřit :D hráváte někdy ve squad na mikrofonech ?? možná bych se přidal na CQ nebo RUSH.. Hráváme, nejčastějš o víkendu večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 hraje se ve squadech na mikrofonech dennodenně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 deep: no myslím že to takovej problém nebude :D zvláště pro vycvičenýho vojáka :) Edit: a co ty naváděný rakety v heli a jetkách ?? už to opravili ? war: okej tak já to někdy prubnu.. hrát neustále jen BC2, jde občas přece jen taky na nervy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 mně se to vždycky nechce zapínat, ale když to zapnu tak se do toho pak vždycky strašně zažeru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 Bad Company 3 info: http://www.battlefield-3.cz/dalsi-potvrzeni-existence-battlefield-bad-company-3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.