rockyzz Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Stíhačky pokud vím (z BF2), řídíš sám a střílíš sám. Ale nejsem si jist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 taky si myslim,ale chtěl jsem se zeptat jak to tedy je.. ale kooperace ve stíhačce by mohla být zajímavá nemyslíš? asi by hodne záleželo na koho bys narazil (pokud nehraješ v týmu).... EDIT : Eurogamer recenze singplayeru VERDIKT NAD SINGLEPLAYEREM: Kampaň Battlefieldu 3 rozhodně nezklamala. Pokud máte rádi hry tohoto typu, tedy jste Call of Duty pozitivní, pak se připravte na jedno z nejreálnějších ztvárnění válečného konfliktu, jaké se kdy dostalo na obrazovky. Autenticita bojů, perfektní animace, špičkový zvuk, to jsou hlavní devize nejnovějšího počinu švédských vývojářů DICE. Já jsem však měl celou dobu pocit, jakoby této hře něco chybělo. Nějaké překvapení, něco novátorského a neokoukaného, co jsme ještě nikde jinde neviděli. Kdybych tu něco takového objevil, asi bych s devítkou neváhal. A to navzdory určité monotónnosti městské zástavby, která vyplňuje levely více, než je zdrávo. 8 / 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Mně napsali v 3:55 sms a email ze to odeslali a na jejich strankach ( xzone ) maji sledovani a vysvetlivky je tam odeslan a u toho balik bude dorucen do 1 dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Ohledně oznámeného HD texture packu... http://games.tiscali.cz/video/battlefield-3-na-x360-s-hd-texture-packem-a-bez-nej-57400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 To uz se resilo, ten rozdil je propastny, bez HD mi to chvilkama pripomina slaba mista RAGE.....vazne des, jeste ze mam HDD, na druhou stranu, kdo ho dnes nema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 to je pravda, xboxy bez disku jsou uz 5x mrtvy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Ja se jim spis divim, ze to vubec udelali bez HD textur a ty se pak musi doinstalovat. Jsou hry kde je taky pekna grafika a nic instalovat nemusis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 to je kuly nacitani, disk a ram je rychlejsi nez medium... ale mohli to dat do automaticke instalace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Uz to asi chce novej stroj :) Ted se mi vybavilo jak vypadala Mafia 1 na PS2 a PC :) pamatujete ten rozdil? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 To asi nedali zamerne, protoze existuji porad lidi, kteri HDD nemaji, ten vzdy nebyl zakladni vybaou xboxu, kazdopadne jsem od BF3 takovou hruzu bez HD textur necekal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Jak to teda je s těma DVD čkama ? Na prvním jsou HD textury a MP a na druhém single ? Když chci hrát jen signle , tak mám stejně stáhnout obě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Jak to teda je s těma DVD čkama ? Na prvním jsou HD textury a MP a na druhém single ? Když chci hrát jen signle , tak mám stejně stáhnout obě ? Je to blbé , ale musíš - jinak to nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Je to blbé , ale musíš - jinak to nejde . To CD1 nemusíš instalovat celé,stačí s něj jen HD textury pokud to chceš mít pěknější.Já s CD1 nainstaloval jen HD textury 1,5 GB a CD2 singl jsem nainstaloval na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 To CD1 nemusíš instalovat celé,stačí s něj jen HD textury pokud to chceš mít pěknější.Já s CD1 nainstaloval jen HD textury 1,5 GB a CD2 singl jsem nainstaloval na HDD. Jemu asi neslo o to, ze to musi instalovat, ale stahovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Jemu asi neslo o to, ze to musi instalovat, ale stahovat :) Jo vlastně jo :) sorry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Už někdo jedete přes live? :-) Zahrál bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 chci se zeptat - nedari se mi v battlu nastavit ten účet battle feed.- origin mam,a dostanu se do nej v pohode,ale když si chci aktivovat účet na hru na stránkách battlelog.battlefield.com a zadam jmeno a heslo tak to proste nejde...můzete nekdo poradit?dik EDIT : už jsem to vykoumal.. pokud by jste nekdo chtel dat se mnou multak nebo coop tak si me prosim pridejte ( jmeno jako tady). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Prosim vas, kdo ma BF3 od xzone s physical warfare packem....v jake forme dostal ty kody? Dik, medali spatne, smejdi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Desmond : ja je mel pribalene na cernobilym papiru můžu ti sem hodit scan jestli chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 To ja taky, ale byly tam 16 mistne kody.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 no tak to ti nezavidim...zrovna ty,kterej jako jeden z mala opravdu vsechno poctive kupujes... ja bych naskenoval ty kody a uctenku z xzone a poslal to na podporu EA.jinak to asi nevyresis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Staci napsat do Xzone...oni poslou nove. Stejne je divny, ze to maji natiskly na papire s nalepenyma (opet natisklyma) kodama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Taky bych nějaký kod potřeboval. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Staci napsat do Xzone...oni poslou nove. Stejne je divny, ze to maji natiskly na papire s nalepenyma (opet natisklyma) kodama... Xzonu jsem napsal uz dvakrat a porad neodpovidaji.....v nejhorsim si tam jdu pristi tyden pro uncharted, tak je tam zdrbnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Xzonu jsem napsal uz dvakrat a porad neodpovidaji.....v nejhorsim si tam jdu pristi tyden pro uncharted, tak je tam zdrbnu.... Tak dneska ti to doslo, treba to nejde odpovedet hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.