deepthroat1468623923 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Tak odehrány dvě mapy a dobrý, akorát na můj vkus dost hektický (důvod proč nehraju CoD). Líbí se mi jak upravili F2000 po nerfu byla nepoužitelná. M320 VLG odpaluje klasický granáty, odpálíte, ono to dopadne/odrazí se a za pár sekund bouchne, a co jsem pozoroval tak se dmg a dosah neliší nijak moc od normálního fragu, na Metro pod eskalátory OP kombinace. Vždyť to píšu, odpálení časovou rozbuškou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Tak odehrány dvě mapy a dobrý, akorát na můj vkus dost hektický (důvod proč nehraju CoD). Líbí se mi jak upravili F2000 po nerfu byla nepoužitelná.Vždyť to píšu, odpálení časovou rozbuškou psal jsi co si myslíš, že to je, já jsem odzkoušel a napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Teda byl sem ke CQ dost skeptickej, sem starej Battlefielďák a nemam rád malý close-quarters mapy, je to na mě moc hektický. Čekal jsem takovou Operaci Métro 2.0 což je pro mě nejhorší conquestová mapa v BF3. Ale musim říct že sem z tohodle rozšíření možná ještě nadšenější než z Back to Karkand. Mapy sou perfektně nadesignovaný, člověk se po pár minutách orientuje a díky milónům dveřím a chodbám se netvoří obrovský chokepointy jako v Métru - všechno se prostě dá obejít. Obzlášť Ziba Towers je nádherná mapa - jak graficky tak designem. Jediný co bych vytknul je jen 16 hráčů, minimálně jedna z těch map by snesla víc. Určitě všem doporučuju, je to výborný zpestření oproti klasickejm BF bitvám. Nemusí se u toho tolik přemejšlet a taktizovat, příjemnej relax po práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 deepe, nechtěl jsi si jít náhodou lehnout?:D hlavně je to neuvěřitelně rychlý, běhání to je let, vlajka je zabraná tak za 10 sec a i to je moc, destrukce je fakt nádherná, oheň, voda, elektrika, ty volámaný a vočouzený povrchy různých materiálů, u mě dobrý:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Takže tam nelítají všichni s brokovnicema+fragy? :) to by bylo fajn, já nevím, jestli si to premium koupit, přijde mi to dost peněz (je za to další hra), ale zase mě bude mrzet že nemám BF kompletní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 deepe, nechtěl jsi si jít náhodou lehnout?:D Bych do rána zapomněl co sem chtěl napsat :D Takže tam nelítají všichni s brokovnicema+fragy? :) to by bylo fajn, já nevím, jestli si to premium koupit, přijde mi to dost peněz (je za to další hra), ale zase mě bude mrzet že nemám BF kompletní :D Kupodivu ne, minimálně zatim tam má brokovnici jen minimum lidí a na fragy sem snad ještě nenarazil. Rozhodně to neni to co sem čekal - Metro 2.0. Já si myslim že investice do Premium se vyplatí. Beru to tak že sem zatim nahrál nějakejch 200h a ještě minimálně jednou tolik určitě nahraju. I když sečtu prachy co sem dal za samotnou hru a premium pořád to má jeden z nejlepších poměrů cena/hrací doba z her co mam. Jestli plánuješ s BF3 ještě nějakej ten čas strávit, určitě bych do toho šel. Mimochodem ten mód Gun Master je výbornej, takovou podobnou dovednostní soutěž sem si v BF vždycky přál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 na zingu vysly nejaky novy obrazky z Armored Kill a na jedny mape je tam 7 kontrolnich bodu, takze by to melo byt opravdu velky a timpadem by snad melo odepadnout male mnozstvi vehilku na kazde strane. Na druhou stranu na konzolich a 12 hracu v teamu to asi bude zas zkrouhnute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Ty vzdálenosti sou docela drsný :) Ale docela mě zklamalo to letadlo, podle všeho to vypadá že se nebude dát řídit ale bude jen kroužit kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 no já to vidím tak, že ty mapy budou stejný pro 64 i 24 hráčů... fak jů dájs !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 no já to vidím tak, že ty mapy budou stejný pro 64 i 24 hráčů... fak jů dájs !! Tak pokud vim žádná z dosavadních map neni stejná pro 64 i 24 hráčů, sme si jistej že to pro konzole bude upravený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 no.. hrál jsem bf3 i na kompu a caspian byl pokud si dobře pamatuju, úplně stejnej.. firestorm ale měl posunuté hranice až k letištím.. a zajímá mě, jak by jsi chtěl upravit, například tu mapu která je na tom screenu.. to prostě nejde, musel by jsi snížit počet vlajek a tudíž smazat např. půlku mapy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Caspian neni stejnej, na PC je vlajka ještě u antény. Upravil bych jí jednoduše, odstraněním E a G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Nepochopili jsme se, mě jde spíš o velikost mapy. Né o počet vlajek. Rozhodně je lepší, když na kaspianu hraje 64 hráčů, oproti 24řem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Tak když se zmenší počet vlajek logicky se zmenší i bojiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Jo, možná v přechodu přes sejnu, nebo metru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 no.. hrál jsem bf3 i na kompu a caspian byl pokud si dobře pamatuju, úplně stejnej.. firestorm ale měl posunuté hranice až k letištím..a zajímá mě, jak by jsi chtěl upravit, například tu mapu která je na tom screenu.. to prostě nejde, musel by jsi snížit počet vlajek a tudíž smazat např. půlku mapy.. Tak to rozhodně neni :) na PC je znatelně větší... zkus přeběhnout ty mapy pěšky na PC a na konzoly poznáš sakra rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 xmanitua: Ale ty hlavní boje se odehrávají na stejných místech.. Na fajrstormu je to např. ten tovární komplex a ty haly nahoře... EDIT: Každopádně, co se týče DLC Armored Kill.. Tak jestli bude na konzolích, pro každého hráče na mapě, nějaký vehikl.. Tak to koupím. A toto DLC pro mě bude znamenat BF3 :D Tím jediným, mě dokáží kluci z dajs potěšit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 me by potesily aspon jednim levelem ve vzduchu... vrtulniky proti stihajdam... vruuum to by bylo neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Dneska se mi podařilo vyhrát Gun Master, a hned třikrát za sebou. Sem si řikal že nejhorší bude ten nůž na konci ale kdepak, zdaleka nejvíc času sem strávil s posranym granátometem, tam je to jen o štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 ten gunmaster je obdoba gungame z CSka? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 ten gunmaster je obdoba gungame z CSka? :) Jo, je parádní akorát asi dost kurví statistiky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Dneska se mi podařilo vyhrát Gun Master, a hned třikrát za sebou. Sem si řikal že nejhorší bude ten nůž na konci ale kdepak, zdaleka nejvíc času sem strávil s posranym granátometem, tam je to jen o štěstí. Jak funguje ten Gun Master? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Jak funguje ten Gun Master? Jako gungame, a pokud ani nevíš jak ten funguje tak funguje takhle: každej kill a nebo dva dostaneš další a další zbran, a až projedeš všechny zbraně a dáš kill z poslední, tak jsi vyhrál, a když se k tomu dostane někdo jinej jako první, tak vyhraje on, můžeš si to skusit v CSku nebo popř. novějších Cocks of Duty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Červen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Zdar, chci si koupit premium Battelfield 3 a na live stojí 4000mpoints. Ještě jsem nic přes pointy nekupoval. Na live mám možnost 500, 1000, 2000,a 5000points. Můžu si koupit 2000pointů a pak zase 2000pointů abych získal těch potřebných 4000points na Premium. Sorry že to tady tak píšu ale nerad bych něco zkazil a pak toho litoval. Radši si to ověřuju. Třeba dvakrát po sobě nejde koupit stejný počet pointů tak mi prosím někdo poraďte jestli je to v pohodě, díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Jako gungame, a pokud ani nevíš jak ten funguje tak funguje takhle: každej kill a nebo dva dostaneš další a další zbran, a až projedeš všechny zbraně a dáš kill z poslední, tak jsi vyhrál, a když se k tomu dostane někdo jinej jako první, tak vyhraje on, můžeš si to skusit v CSku nebo popř. novějších Cocks of Duty. Díky za vysvětlení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.