burtonka Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 ja urcite, ale az o mesiac:)) potrebujem dostatnicovat:)) or not?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 už jste viděli ? end game vypadá zajímavě, ale jen kvůli těm motorkám.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 taky vám na ps3 po updatu občas vypadávají zvuky ve hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Kde máme bejt když nám jeden nejmenovanej člověk potřebujíc si zýšit ego zrušil náš topic :)l Já bych řek že to bylo spíš kvůli tomu věčnýmu flamu a OT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 už jste viděli ? end game vypadá zajímavě, ale jen kvůli těm motorkám.. :D na end game se taky těšim kvůli motorkám (obloženejm C4kama :D) ale spíš sem zvědavej co vypadne z Aftermath :( moc zombíky nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 žádní zombíci nebudou.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Zombíci jsou moc mainstream, dinosauři powa! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Já bych řek že to bylo spíš kvůli tomu věčnýmu flamu a OT... No vysvětli mi jak mohl v topicu nazvaném Battlefield 3 - Spam, v sekci ostatní diskuze kde se ani nezapočítávaj příspěvky, někomu vadit spam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Hm, pravda :D Už jsem zapomněl že to vlastně bylo takhle... no tak teď mi dává smysl spíš to ego :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 ten problém se stejně jen přesunul jinam.. :D OTčka jsou a budou všude, ať už v Ps3 nebo xbox sekci.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Ahoj hoši mám takovej dotaz rozjedu BF 3 na xbox 360 slim 4gb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Nejsem si jistej jestli tam narveš HD textury i všechny patche ale měly by se tam vejít... nicméně xbox bez HDD je dost na prd protože se kurví mechanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 vondy: vo t fak ? :D a xboxy se dělají i ve 4gb verzi ? :D kam jako narvete všechny ty patche a instalace..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 ten problém se stejně jen přesunul jinam.. :D OTčka jsou a budou všude, ať už v Ps3 nebo xbox sekci.. :D CF bojuje proti OT asi najviac zo všetkých fór, ktoré poznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Expresní dovážka nábojů Aha takže tahle se má používat ten M230 LVG :) Kdo nezažil tak nepochopí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Aha takže tahle se má používat ten M230 LVG :) co je na tom tak zvláštního? :D sou dva na serveru a on si natáčí připravený killy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 taky vám na ps3 po updatu občas vypadávají zvuky ve hře? jojo :/ deep děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shortyzz Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 hele když si koupím Battlefield prémium na Xboxu budu už mít close quarters? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 hele když si koupím Battlefield prémium na Xboxu budu už mít close quarters? jj a i další DLC v budoucnu a i B2K + nové úkoly a zbraně Už jsem ti odpovídal na chatu :)))) jojo :/deep děkuju :) No mně to po tom novém updatu ještě ani jednou neudělalo :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shortyzz Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Ta dodávka náboju je libová . :D U konce sem čekal že ho sejme nějakej sniper :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Dunky: mně to dělá celkem často teď, ale aspoň se můžu kochat krásnou přírodou bez štěkavých zvuku kulometů, řevu zraněných a umírajících vojáků, skřípotu tanků, chrochtavých zvuků motorů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 co je na tom tak zvláštního? :D sou dva na serveru a on si natáčí připravený killy Měl si tu zbraň někdy v ruce? Zabít s ní je neskutečnej opruz (obzvlášť na close quarters mapách). Sejmout kempera odrazem od sloupu je prostě zajímavej způsob :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Dunky: mně to dělá celkem často teď, ale aspoň se můžu kochat krásnou přírodou bez štěkavých zvuku kulometů, řevu zraněných a umírajících vojáků, skřípotu tanků, chrochtavých zvuků motorů... Hlavně že slyšíš nás, jak tam melem ty sračky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shortyzz Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Taková trapná otázka ale moc nechápu 1ůkol AT rocket kills co to jako je to at rocket Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Taková trapná otázka ale moc nechápu 1ůkol AT rocket kills co to jako je to at rocket :D Anti-tank rocket launchers. RPG a SMAW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.