Readdy_B Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 v tom hrozným shonu v Close Quarters jsem si Normandy teda nevšiml - nedá se použít jako MAVko?:cheesygrin: tento víkend double XP údajně pro všechny hráče a všechny platformy - nejen pro Premium frajírky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Pro všechny? Já myslel že je tenhle víkend jen pro PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 jak jsem koupil, tak prodávám - tady je, že prej úplně všichni, necháme se překvapit http://www.battlefield-3.cz/dvojity-nasup-bodu-jiz-tento-vikend/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Jj taky jsem to dnes odpoledne přečetl tady na téhle stránce, jsem vůbec netušil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shortyzz Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 xP plus toho se musí pořádně využít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 tak u PS3 to už je napsaný v menu ve hře, čas je od páteční půlnoci do neděle do půlnoci. no, v Close Quarters počítam, že tak každý tři hodiny čistýho herního času bude nová orlice:cheesygrin:. minule jsem byl pryč, tak teď si to užiju:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Tak to já mam na double xp víkendy smůlu, minule sem byl pryč a teď nejspíš taky, snad stihnu aspoň pár orlic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Já jsem včera usnul, takže dneska od 22:00 hraju a od půlnoci dvakrát víc:D EDIT: Sorry, tak Double XP začíná až zítra v poledne:cry: EDIT2: Tak přece jen se to rozjelo kolem jedenáctý:), tak co na to říkáte? Udělal jsem si dvě orlice za večer a v jedné hře jsem zaznamenal dokonce 90 tis. bodů, nářez:coolgun: http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/battlereport/show/50434729/4/240911587/ Normandy na videu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Teda povim vám to je nápad dělat double XP víkend když se jede Le Mans... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Jj koukal jsem na start, ted fočus, pak chvili nocni le mans a supajdim double expit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 Na serveru Konzolista.cz (PS3) jsou od neděle nastaveny mapy Close Quarters s 200% tikety a módem Conquest Domination. Došlo k výraznému oživení, server nezeje prázdnotou a včera jsem se na něj dokonce půl hodiny nemohl dostat a bylo mi b.lbý někoho vyhodit:roll:. Jediné omezení: Zákaz umisťování C4 na vlajku. Jo a kyblík na sraní máte? Ne? Tak se podívejte na nejlepší epizodu Battlefield přátelé, kterou končí první sezóna, abyste věděli proč! Nářez! Jinak hodnotím Double XP víkend velmi pozitivně, body naskakovali parádně, nevím jak kdo, ale já jsem si udělal 7 orlic - můj obvyklý přírůstek tak za 14 dní běžného hraní (EDIT: ale DLC Close Quarters, kde se expí 2xrychleji, normálně tak 1orlice/5dní):). Hooah! http://youtu.be/mFk3Di2sXj4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Tento týden bude probíhat další víkend dvojitých zkušeností:cheesygrin:, avšak tentokrát bude pouze pro majitele Battlefield Premium. Začátek akce: 23.6. 2012 – 9:01 Konec akce: 25.6. 2012 – 8:59 http://www.battlefield-3.cz/vikend-dvojitych-zkusenosti-exkluzivne-pouze-pro-majitele-bf-premium/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Bezvá to bude dalších deset orlic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 battlefield no-life ftw :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Bezvá to bude dalších deset orlic :) bla, bla, bla, 10 stupidních znaků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 bla, bla, bla, 10 stupidních znaků... tady nejde o 10 stupidních znaků (to je jen symbol), ale o nahrání 2,3 mil. bodů a cca 10 hodin parádní zábavy, vyzkoušení dalších otevřených zbraní a taky to "donutí" další kolegy ke společnému hraní (někdo konzoli o víkendu ani nevypnul), takže se nás sleze na našem serveru hodně friendů, toto od Double XP očekávám já:coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 LOL! :lol: on to myslel tak jako že musí napsat alespoň deset znaků :D trololol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Tak teď už vám nerozumim ani jednomu, co to tu melete? nebo spíš, co to hulíte za matroš?:cheesygrin: Každopádně přibudou písmenka do vlajek na minimapě, do takovejch těch "drahokamů" (jak říkal inženýr z BF Friends) http://www.battlefield-3.cz/v-pristim-patchi-se-dockame-pridani-pismen-vlajek-nad-minimapu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Ty vole když už se konečně naučim abecedu abych věděl jakou vlajku zabíraj tak to opatchujou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Tak teď už vám nerozumim ani jednomu, co to tu melete? nebo spíš, co to hulíte za matroš?:cheesygrin:Každopádně přibudou písmenka do vlajek na minimapě, do takovejch těch "drahokamů" (jak říkal inženýr z BF Friends) http://www.battlefield-3.cz/v-pristim-patchi-se-dockame-pridani-pismen-vlajek-nad-minimapu/ zkus poslat příspěvek, kde napíšeš jen jedno slovo a pochopíš.. by mě zajímalo jaký smysl mají ty hodnosti, když si to všichni nahrajete za pár hodin!! hlavně jak říkali, že bude trvat stovky hodin, než dosáhnete nejvyššího levelu.. EDIT: jelikož jsem velký fanda Battlefieldu, tak po patchy tomu dám znovu šanci.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 vždyť to trvá stovky hodin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 a 10 orlic za víkend má být co ??.. nebudu se k tomu raději už dál vyjadřovat :D EDIT: heh.. tak teď koukám že je v BF3 sto orlic.. :D lot of fakin laugh !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 to máš na 10 víkendů :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Bezvá to bude dalších deset orlic :) dýpovo projevení radosti, z xp víkendu... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 by mě zajímalo jaký smysl mají ty hodnosti, když si to všichni nahrajete za pár hodin!! hlavně jak říkali, že bude trvat stovky hodin, než dosáhnete nejvyššího levelu.. EDIT: jelikož jsem velký fanda Battlefieldu, tak po patchy tomu dám znovu šanci.. :) až na to že to stovky hodin trvá (i proto ten díl Battlefield friends a 100lvl colonel :D )... 10 orlic dá za víkend a to jenom protože je double xp a je to no-lifer, kterej u toho sedí fakt celej víkend kvůli 10 orlicím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.