canava Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 jo ale na ty stovky hodin to natáhli, jen díky těm orlicím.. které jsou úplně zbytečné.. stačila snad jedna ne ?!.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 tak pokud budeš chtít odemknout všechny známky tak ti to ty stovky hodin potrvá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Jo souhlasim že BC a více méně všechny předchozí Battlefieldy měli mnohem lepší systém ranků, tady máš za pár hodin Colonela a už přibejvaj jen čísla. Měli dát standardně 50 ranků s nejvyššim General of Army to by byla daleko větší motivace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 asi máte pravdu, že by ranky mohly být lépe rozlišeny, ale líbí se mi, že je jich víc než v předchozích dílech. jen považte: při průměrném hraní režimu Conquest v BC1 byl nejvyšší rank cca za 50 hodin, V BC2 už to bylo 500 hodin a tady to zřejmě bude ještě o kousek víc (bez Double XP víkendů), dál jsou tam medajle a známky, ale pro mě už to není taková motivace (stát 2 hodiny u stacionárky a 30x dát po dvou lidech na dvě medajle mě nebaví), to už mě víc baví si zkoušet různé další zbraně, kterých je ranec a jedna hezčí než druhá. Jinak se na store objevily 2 mapy do MW3 zdarma, jsou docela schovaný a je u nich datum zveřejnění 27.6., ale už se stáhnout dají, na US store jsou na titulce. Zřejmě activision reaguje na Close Quarters. EDIT: INFO o Armored Kill, první dojmy: http://www.battlefield-3.cz/nove-informace-o-dlc-armored-kill/#more-16604 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Battlefield 2 bitch please :D tam dal poslední rank málokdo :lol: Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 VOndy: pokud se nepletu, tak ho získalo jen několik nejlepších hráčů, daného týdne, že ?? přesný číslo ale nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 On BF2 měl trochu jinak (IMO lépe, ale pořád ne dokonale) koncipovanej systém ranků. Kromě bodů byly i jiný podmínky k dosažení další hodnosti - získaný ribbony a určitej počet nahranejch hodin. Pokud se nepletu předposlední rank mě podmínku 1600 nahranejch hodin a ten poslední bejt nejlepší hráč v tom danym měsíci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Bonusové tankové perky pro premium hráče Mirror's Edge easter egg Tak přece jen existují! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 On BF2 měl trochu jinak (IMO lépe, ale pořád ne dokonale) koncipovanej systém ranků. Kromě bodů byly i jiný podmínky k dosažení další hodnosti - získaný ribbony a určitej počet nahranejch hodin. Pokud se nepletu předposlední rank mě podmínku 1600 nahranejch hodin a ten poslední bejt nejlepší hráč v tom danym měsíci. Mnohem lepší, než BCčko a BF3... Kdybych nezačal nenávidět, klávesnici a myš.. Tak to hraju doteď! Ale dualshock je prostě dokonalý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Don't feed the troll... :D musim se překonat a nereagovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Rum, check. Cola, check. Limetky, check. Led, check. Redbull, check. OK jsem ready, sem s tim double xp :) Taky už nesnesu myš a klávesnici. Maj bejt na práci a ne na hraní :) Jedinej žánr kde je gamepad nepřekoná jsou strategie, tam to ještě přežiju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 pěkně sis to připravil:D jdu na dým a přidám se, ale odpo musim na dětskej den, takže se teď nevožeru. k těm rankům v BF2, na nejvyšší level odehraný čas min 3500 hod., to dal jen Plukovník 100 z BF Friends, co má kyblík na s.račky, ne.mr.dá a nechodí do práce, proto to do dalších BF/BC snížili:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Tak konečně vyšla 4ka !!! :D jdu se podívat :D index=1&feature=plcp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Mirror's Edge easter egg [ATTACH=CONFIG]17569[/ATTACH] Tak přece jen existují! :) [ATTACH=CONFIG]17570[/ATTACH] Že by přece jenom náznak novýho Mirrors Edge? :D Dobrej server :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Tak jsem se dneska konečně dostal k MSP bodům a koupil premiumko, co se týče CQ map tak nic moc nejsou no, nejraději ale mam Operation 925, pak Ziba Tower. Scrapmetal vcelku ujde ale Donya Fortress je alespon pro mě hrozná mapa, co se ajchů týče tak už mi zbývá jen jeden a to 10 killů ze všema zbraněma z CQ, z toho už mam půlku za sebou tak snad zítra dodělám. Jinak nové kamufláže vcelku ujdou ale u mě stále vede spec ops a námořnická modrá. Ten novej knife u premium je docela zajímavej ale uvítal bych možnost volit si mezi ním a tím normálním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Tak jsem se dneska konečně dostal k MSP bodům a koupil premiumko, co se týče CQ map tak nic moc nejsou no, nejraději ale mam Operation 925, pak Ziba Tower. Scrapmetal vcelku ujde ale Donya Fortress je alespon pro mě hrozná mapa, co se ajchů týče tak už mi zbývá jen jeden a to 10 killů ze všema zbraněma z CQ, z toho už mam půlku za sebou tak snad zítra dodělám. Jinak nové kamufláže vcelku ujdou ale u mě stále vede spec ops a námořnická modrá. Ten novej knife u premium je docela zajímavej ale uvítal bych možnost volit si mezi ním a tím normálním. Heh pro mě je naopak Donya nejlepší a 925 nejhorší mapa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Ziba, Donya, oblíbil jsem si Scrapmetal, kde jsem si nakonec nějaký cestičky taky našel, ale u tý 925 se mi líbí jen vlajka u toho rohovýho stánku, tam bejvá řežba, do toho podzemního parkoviště nikdy nemůžu najít cestu. Ale objevilo se nějak moc adminů z BF Friends, tolikrát mě nevyhodili za půl roku...holt ti co to koupili teď mapy ještě neznaj a vyhazujou jako nepříčetný, ofiko server jsem nenašel ani jeden. Jak jsem to nikdy nedělal, tak jsem jim sprostě psal a nadával, no mam to zapotřebí, když máme vlastní server? ale prázdej...jinak jsem si oblíbil L86 LMG s kobrou, foregripem a zvětšeným zásobníkem, je přesnej, nekope a když se pustí do tý chodby na C ve Srapmetalu, řeže hlavy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 jo ten kulomet je dobrý, mně osobně se ty mapy z CQ moc nelíbí, já se vždycky někde ztratím :D mám radši tanky a tak. těším se na armored kill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Ty mapy sou hodně jednoduchý, možná až na 925. Já se zorientoval docela rychle. CQ se mi líbí, ale dám si teď od něj chvíli pauzu dlouho sem nehrál normální Battlefield :) Jinak těch adminů z BF friends bylo fakt hodně, za víkend sem dostal víc kicků a banů víc než za celou dobu předtim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Ten MTAR-21 je parádní karabina, ale musim říct, jak jsem na něj ještě nic neměl, tak jsem dal zatím laser a grip a normálně jsem zjistil, že heavy barrel je minimálně v Close Quarters na prd, přitom jsem jí dřív cpal standardně na všechno, co šlo. No, sundal jsem to ze všech zbraní a nandal buď laser (střílí se dobře i mířenou palbou, když se mu na hlavě zastaví červená tečka) nebo větší zásobníky, i L82 LMG skoro nekope. Taky jsem si teď víc oblíbil ruskej kolimátor Kobra, má menší rantl než US Reflex, takže je líp vidět okolo a to téčko místo tečky mi sedí víc. Ulov si svého vývojáře:) http://www.battlefield-3.cz/podrobnosti-k-akci-zahrajte-si-s-dice/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 TÝDEN DVOJITÝCH ZKUŠENOSTÍ http://www.battlefield-3.cz/blizi-se-tyden-dvojitych-zkusenosti/ Majitelé služby Battlefield Premium: Začátek dvojitých zkušeností: pondělí 2.7. 2012 v 9:01 Konec dvojitých zkušeností: pondělí 9.7. 2012 v 8:59 Ti jenž Battlefield Premium nemají: Začátek dvojitých zkušeností: pondělí 2.7. 2012 v 9:01 Konec dvojitých zkušeností: středa 4.7. 2012 ve 22:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Double XP víkendy byly super ale tejden to už je moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 musí nějak odměnit školáčky za vysvědčení ne? každý blb bude mít colonel 100 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Ahoj, chtěl bych se na něco zeptat: myslíte si, že když mám Bf3 koupený z CZ Ps Store, půjde mi Bf Premium, který si koupím z US Store? Snad mé otázce rozumíte. Sry za spam, v PS3 sekci topic o Bf3 není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 musí nějak odměnit školáčky za vysvědčení ne? každý blb bude mít colonel 100 :/ Možná všichni budou mít level 100, ale nebudou mít zkušenosti ze hry jako vy. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.