Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jo souhlasim že BC a více méně všechny předchozí Battlefieldy měli mnohem lepší systém ranků, tady máš za pár hodin Colonela a už přibejvaj jen čísla. Měli dát standardně 50 ranků s nejvyššim General of Army to by byla daleko větší motivace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi máte pravdu, že by ranky mohly být lépe rozlišeny, ale líbí se mi, že je jich víc než v předchozích dílech. jen považte: při průměrném hraní režimu Conquest v BC1 byl nejvyšší rank cca za 50 hodin, V BC2 už to bylo 500 hodin a tady to zřejmě bude ještě o kousek víc (bez Double XP víkendů), dál jsou tam medajle a známky, ale pro mě už to není taková motivace (stát 2 hodiny u stacionárky a 30x dát po dvou lidech na dvě medajle mě nebaví), to už mě víc baví si zkoušet různé další zbraně, kterých je ranec a jedna hezčí než druhá.

Jinak se na store objevily 2 mapy do MW3 zdarma, jsou docela schovaný a je u nich datum zveřejnění 27.6., ale už se stáhnout dají, na US store jsou na titulce. Zřejmě activision reaguje na Close Quarters.

EDIT: INFO o Armored Kill, první dojmy: http://www.battlefield-3.cz/nove-informace-o-dlc-armored-kill/#more-16604

Odkaz ke komentáři

On BF2 měl trochu jinak (IMO lépe, ale pořád ne dokonale) koncipovanej systém ranků. Kromě bodů byly i jiný podmínky k dosažení další hodnosti - získaný ribbony a určitej počet nahranejch hodin. Pokud se nepletu předposlední rank mě podmínku 1600 nahranejch hodin a ten poslední bejt nejlepší hráč v tom danym měsíci.

Odkaz ke komentáři

On BF2 měl trochu jinak (IMO lépe, ale pořád ne dokonale) koncipovanej systém ranků. Kromě bodů byly i jiný podmínky k dosažení další hodnosti - získaný ribbony a určitej počet nahranejch hodin. Pokud se nepletu předposlední rank mě podmínku 1600 nahranejch hodin a ten poslední bejt nejlepší hráč v tom danym měsíci.

Mnohem lepší, než BCčko a BF3...

Kdybych nezačal nenávidět, klávesnici a myš.. Tak to hraju doteď! Ale dualshock je prostě dokonalý..

Odkaz ke komentáři

Rum, check. Cola, check. Limetky, check. Led, check. Redbull, check. OK jsem ready, sem s tim double xp :)

Taky už nesnesu myš a klávesnici. Maj bejt na práci a ne na hraní :) Jedinej žánr kde je gamepad nepřekoná jsou strategie, tam to ještě přežiju :)

Odkaz ke komentáři

pěkně sis to připravil:D jdu na dým a přidám se, ale odpo musim na dětskej den, takže se teď nevožeru. k těm rankům v BF2, na nejvyšší level odehraný čas min 3500 hod., to dal jen Plukovník 100 z BF Friends, co má kyblík na s.račky, ne.mr.dá a nechodí do práce, proto to do dalších BF/BC snížili:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se dneska konečně dostal k MSP bodům a koupil premiumko, co se týče CQ map tak nic moc nejsou no, nejraději ale mam Operation 925, pak Ziba Tower. Scrapmetal vcelku ujde ale Donya Fortress je alespon pro mě hrozná mapa, co se ajchů týče tak už mi zbývá jen jeden a to 10 killů ze všema zbraněma z CQ, z toho už mam půlku za sebou tak snad zítra dodělám. Jinak nové kamufláže vcelku ujdou ale u mě stále vede spec ops a námořnická modrá. Ten novej knife u premium je docela zajímavej ale uvítal bych možnost volit si mezi ním a tím normálním.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se dneska konečně dostal k MSP bodům a koupil premiumko, co se týče CQ map tak nic moc nejsou no, nejraději ale mam Operation 925, pak Ziba Tower. Scrapmetal vcelku ujde ale Donya Fortress je alespon pro mě hrozná mapa, co se ajchů týče tak už mi zbývá jen jeden a to 10 killů ze všema zbraněma z CQ, z toho už mam půlku za sebou tak snad zítra dodělám. Jinak nové kamufláže vcelku ujdou ale u mě stále vede spec ops a námořnická modrá. Ten novej knife u premium je docela zajímavej ale uvítal bych možnost volit si mezi ním a tím normálním.

Heh pro mě je naopak Donya nejlepší a 925 nejhorší mapa :)

Odkaz ke komentáři

Ziba, Donya, oblíbil jsem si Scrapmetal, kde jsem si nakonec nějaký cestičky taky našel, ale u tý 925 se mi líbí jen vlajka u toho rohovýho stánku, tam bejvá řežba, do toho podzemního parkoviště nikdy nemůžu najít cestu. Ale objevilo se nějak moc adminů z BF Friends, tolikrát mě nevyhodili za půl roku...holt ti co to koupili teď mapy ještě neznaj a vyhazujou jako nepříčetný, ofiko server jsem nenašel ani jeden. Jak jsem to nikdy nedělal, tak jsem jim sprostě psal a nadával, no mam to zapotřebí, když máme vlastní server? ale prázdej...jinak jsem si oblíbil L86 LMG s kobrou, foregripem a zvětšeným zásobníkem, je přesnej, nekope a když se pustí do tý chodby na C ve Srapmetalu, řeže hlavy:)

Odkaz ke komentáři

Ty mapy sou hodně jednoduchý, možná až na 925. Já se zorientoval docela rychle. CQ se mi líbí, ale dám si teď od něj chvíli pauzu dlouho sem nehrál normální Battlefield :)

Jinak těch adminů z BF friends bylo fakt hodně, za víkend sem dostal víc kicků a banů víc než za celou dobu předtim.

Odkaz ke komentáři

Ten MTAR-21 je parádní karabina, ale musim říct, jak jsem na něj ještě nic neměl, tak jsem dal zatím laser a grip a normálně jsem zjistil, že heavy barrel je minimálně v Close Quarters na prd, přitom jsem jí dřív cpal standardně na všechno, co šlo. No, sundal jsem to ze všech zbraní a nandal buď laser (střílí se dobře i mířenou palbou, když se mu na hlavě zastaví červená tečka) nebo větší zásobníky, i L82 LMG skoro nekope. Taky jsem si teď víc oblíbil ruskej kolimátor Kobra, má menší rantl než US Reflex, takže je líp vidět okolo a to téčko místo tečky mi sedí víc.

Ulov si svého vývojáře:) http://www.battlefield-3.cz/podrobnosti-k-akci-zahrajte-si-s-dice/

Odkaz ke komentáři

TÝDEN DVOJITÝCH ZKUŠENOSTÍ http://www.battlefield-3.cz/blizi-se-tyden-dvojitych-zkusenosti/

Majitelé služby Battlefield Premium:

• Začátek dvojitých zkušeností: pondělí 2.7. 2012 v 9:01
    • Konec dvojitých zkušeností: pondělí 9.7. 2012 v 8:59

Ti jenž Battlefield Premium nemají:

• Začátek dvojitých zkušeností: pondělí 2.7. 2012 v 9:01
    • Konec dvojitých zkušeností: středa 4.7. 2012 ve 22:00

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu