rockyzz Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Omg je to jen double xp, stejně i tak je cesta ke colonelu 100 furt pomalá :D Já jsem už od ranku colonela hru moc nehrál protože komunita na xboxu BF3 není nic extra, ale jinak se hrozně těšim na další DLC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Omg je to jen double xp, stejně i tak je cesta ke colonelu 100 furt pomalá :D Já jsem už od ranku colonela hru moc nehrál protože komunita na xboxu BF3 není nic extra, ale jinak se hrozně těšim na další DLC :D tak jasně, že je to pomalý, když je tam 99 zbytečných ranků !!! měli jich udělat rovnou tisíc !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 tak jsem hrál to CQ...a řeknu vám, že už to nikdy nezapnu...všeci buzíčci brokovnice a v lepším případě C4 na vlajku..zábava jak sviň...jsem se akorát nasral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 tak jsem hrál to CQ...a řeknu vám, že už to nikdy nezapnu...všeci buzíčci brokovnice a v lepším případě C4 na vlajku..zábava jak sviň...jsem se akorát nasral :D Nebo na lustr a poslali to ze schodů... hovada. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 aj normalni mapy tet jsou same kempy s nozickama . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 to nevadí, toho můžeš obejít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Chuck Norris.. http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/soldier/R823LD14/stats/363082152/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 ale kdeže, možná jeho synek..sám velký Chuck je tu. :) http://battlefield-france.com/wp-content/uploads/2012/05/Chuck-Norris-Battlelog-Battlefield3-Battlefield-France.com_.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 najs bič ! :D škoda, že ho smazali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Chuck Norris.. http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/soldier/R823LD14/stats/363082152/ 100 colonel, 956 hvězd na sniperovi a jenom 1439 zabití frajer :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 pro premium vyšel CQ game guide :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 jaká lama ho potřebuje..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 nevím, to je druhá věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 je to alespoň zadarmo ?? EDIT: prémijum... jsem chuj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 pánové PSkaři, nedáte někdo CW? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Ahoj, chtěl bych se na něco zeptat:myslíte si, že když mám Bf3 koupený z CZ Ps Store, půjde mi Bf Premium, který si koupím z US Store? Snad mé otázce rozumíte. Sry za spam, v PS3 sekci topic o Bf3 není. čéče, DLC rozhodně nejdou a u služby Premium bych to taky neriskoval, přece jen jiný teritorium... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Exkluzivní premium guide? Bitch please http://skidrowcrack.com/battlefield-3-premium-exclusive-close-quarters-guide/ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burtonka Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 aj vam obcas sekne MP? disc je absolutne nedotknuty a v poslednej dobe sa mi to stane cca kazdu tretiu hru, mam na to trosku nervy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 jo, je to normální. vyjebaný battlefield prostě! poslední dobou mě to celkem štve...a pak ještě třeba když nejedou zvuky...pak mám zrazu 12% hp a vůbec nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burtonka Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 :)) jj to tiez milujem dpc... ale fajn, ze to neni len mojim playkom, lebo nhlka a podobne mi seklo raz za polroka, tak som si nebola ista:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Zdarec chci se zetpat kde se dá získat co nejvíce XP v jakem modu díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Pokud chceš lvl-up a máš dlc Close Quarters tak jdi na Conquest Domination - Ziba Tower, to je úplně nejrychlejší a nejlepší. A pokud dlc nemáš tak jdi na Team Deathmatch a nejspíše jsou ty mapy tam všechny jakože stejné na XP, jde jen o to jakej styl mapy komu sedne. Není to tak rychlí jako u DLC ale i takhle jsem se během pár dní dostal z level 25 do levelu 45. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 já už mám těch 45 levelu tedka má ty orly myslím level 8 tam už to jde dost pomalu DLC zatím nemám:( KILL PUNISHER 1 moje přezdívka na batllelog když tam jsi mě přidej díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 čus ta diskuse pořád existuje ? :D hrajete někdo ještě bf3 ? pc/ps3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 no jasné že existuje, PS3 hraje hrozně moc lidí, myslím CZ/SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.