DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Byl jsem pro to uz vcera a uz vcera jsem jim psal, pak jeste dnes dopoledne a porad nic, pritom vetsinou odpovidaji hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Byl jsem pro to uz vcera a uz vcera jsem jim psal, pak jeste dnes dopoledne a porad nic, pritom vetsinou odpovidaji hned... jestli to mas blizko, tak se tam stav...asi toho maji hodne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Jj, pristi tyden si tam stejne pujdu pro uncharted, tak to kdyz tak zfouknu najednou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Tohle celkem nasere, když si hru koupíš za takové prachy a nedostaneš pass. Stejně by mě zajímalo proč jej do balení nedává přímo EA. Kde ty kody berou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Neplest, pass mam, ten je normalne uvnitr krabicky ale ty warfare packy a podobny blbosti byly vytesteny na papire, ja bohuzel dostal spatny papir.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Jo, aha. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 vypaloval to někdo metodou, kdy se vypálí pouze 97% z obrazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 ja jo .... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 předpokládám tedy, že vše jede v pohodě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 mno jede nejde, obcas se mi nedokresli auta v klubove garazi .. (je tam jen cerny ctverec)... ale kdyz ho vyberu ject s nim muzu... taky mi to jednou spadlo (teda nastesti jen 1x) a od te doby je klid.. ale pocitam s banem :) protoze sem s tim na livu.. ;) jinak zadnej problem nemam ---- EDIT: aa omlouvam se... takto jsem hral jen forzu.. bf3 mam na kompu (pro rejpave... origo :) ) takze tady nepoardim.. jen rikam co mi to delalo na forze :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Blbe tema :D Jinak xzone uz mi kody poslal, jupii ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Tak nakonec m tech kodu nedopatrenim poslali vic, takze mam momenatlne dva navic, kdo je nema a chce at mi napise PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Mam jeden malej dotaz.Battle3 ma byt v cestine,ale ja sem ji teda nijde ve hre neneasel.Jak se tedy zapina????Predem diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Máš v nastavení (v dashi) lokalizaci na ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Aha....nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Moc diky.Cestina uz jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Tak ted jsem jel misi se stíhačkama a pro mě zklamání. Vizuálně a atmosférou je to geniální , ale já myslel , že stihačku budu řidit , nebo že s ní budu aspon vzlétat a přistávat. Toho se nedočkáte, pouze mačkání 2 tlačítek a označování protivníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Tak ted jsem jel misi se stíhačkama a pro mě zklamání. Vizuálně a atmosférou je to geniální , ale já myslel , že stihačku budu řidit , nebo že s ní budu aspon vzlétat a přistávat. Toho se nedočkáte, pouze mačkání 2 tlačítek a označování protivníku. Taky me to nastvalo, vizualne mi to zatim prislo vubec nejlepsi z cele hry, ale to ze jen jak blbes koukas a ve spravny cas mackas.....ta inspirac CoDe je hnanna do extremu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Tam stačilo udělat uplně jednoduchej model toho lítání , navíc páčka na ovladači se k tomu ideálně hodí. Tímto mě dost zklamali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doan Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 a jak je to stou registrací přes ongio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Tam stačilo udělat uplně jednoduchej model toho lítání , navíc páčka na ovladači se k tomu ideálně hodí. Tímto mě dost zklamali Neviem, ci tato hra je na to urcena, pretoze by musela byt normalna velka mapa. Ked to takto nezamyslali, tak museli okresat ovladanie na iba strelbu (kolega pilotuje tam, kde to tvorcovia zamyslali a tak usetrili data :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Omlouvám se za offtopic, ale nedošlo se spuštěním Battlefieldu 3 k vypnutí a zrušení serverů pro Bad Company 2? V multiplayeru mi hra již dva dny nenajde vůbec žádnou hru, ač dříve to bylo téměř okamžitě. Na internetu jsem o tom žádnou informaci nenašel. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Neviem, ci tato hra je na to urcena, pretoze by musela byt normalna velka mapa. Ked to takto nezamyslali, tak museli okresat ovladanie na iba strelbu (kolega pilotuje tam, kde to tvorcovia zamyslali a tak usetrili data :) ) Mluvi se o SP, tam to rozhodne udelat slo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Omlouvám se za offtopic, ale nedošlo se spuštěním Battlefieldu 3 k vypnutí a zrušení serverů pro Bad Company 2? V multiplayeru mi hra již dva dny nenajde vůbec žádnou hru, ač dříve to bylo téměř okamžitě. Na internetu jsem o tom žádnou informaci nenašel.Díky. Spíš bych to viděl že hrajou všichni BF3 a na BC2 serverech už nikdo neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Spíš bych to viděl že hrajou všichni BF3 a na BC2 serverech už nikdo neni :) To mě také napadlo, ale nenajde skutečně vůbec nic když to zkouším mockrát, je hodně divné, že by najednou všichni přešli na BF3, tomu nevěřím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.