Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

neřekl bych.. možná tam je, ale jen nepatrný, nebo je znatelný jen na opravdu velké vzdálenosti :P

U všech zbraní stejnej 9,81 m/s^2. Samozřejmě u útočnejch pušek s max. 4x přiblíženim ti to tak nepřijde

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hraju v poslední době často BC2 a sniperky žádnej pokles nemaj

Tak to ti asi prodali vadný kus

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20111015075831/battlefield/images/b/b7/BFBC2_Bullet_Drop.png

právě že si toho člověk spíš všimne s tou optikou ne ?? vidíš s ní lépe jak ty kulky letí na enemy.. já hraju pouze iron sight, a nikdy jsem si poklesu nevšiml :D

No řikám že u sniperek si toho všimneš mnohem líp než u útočnejch pušek co maj maximálně 4x ACOG, ale všude to klesá stejně

Odkaz ke komentáři

právě že si toho člověk spíš všimne s tou optikou ne ?? vidíš s ní lépe jak ty kulky letí na enemy.. já hraju pouze iron sight, a nikdy jsem si poklesu nevšiml :D

EDIT deep: moje chyba ;)

Udyr: tak zkus přestat rašovat a dělej to, co sniper skutečně dělá.. zakempuj se daleko od bojiště, a pak pokles poznáš..

Odkaz ke komentáři

EDIT deep: moje chyba ;)

Udyr: tak zkus přestat rašovat a dělej to, co sniper skutečně dělá.. zakempuj se daleko od bojiště, a pak pokles poznáš..

Nech skillera skillerem, rushovat vyžaduje daleko větší skill než se zakempit někde v háji s 12x optikou :D

Odkaz ke komentáři

Tohle je válka ne předvádění kdo má větší skill :)

Jinak já zbraň vám v BF3 nejvíc chybí a chtěli byste jí třeba DLC?

Pro mě je to tahle kráska (LMG verze), nejen že perfektně vypadá ale skvěle střílí a má dobrý mířidla. V BC2 moje nejoblíbenější zbraň.

post-30042-14687161004003_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mě se v BC2 jako zbran líbila padající budova tu bych moc v bf3 chtěl :bash:

v BF3 padací budovy jsou už sem několikrát zabil padající budovou , ale kámoše který byl se mnou u teamu :D ( 5x za sebou když sem je tak nalétal na budovu s jetem tak sem tam našil jetem a bum budova spadla a on s ni :) )

Odkaz ke komentáři

jo pár těch padacích baráčků tam je. Ale oproti BC2 trapně málo. Hlavně že se kasali destrukcí. Škoda. Taky bych uvítal do BF3 nějaký map pack s mapama z dřívějších dílů série. Třeba Arica Harbor, Harvest Day, Laguna Alta, Port Valdez, Nelson Bay, Valparaiso a další. Ty se mi líbily :D

Odkaz ke komentáři

v BF3 padací budovy jsou už sem několikrát zabil padající budovou , ale kámoše který byl se mnou u teamu :D ( 5x za sebou když sem je tak nalétal na budovu s jetem tak sem tam našil jetem a bum budova spadla a on s ni :) )

no jo a kolik v celé hře takových budov je? 2 ? v BC2 byly celé mapy plné budov který sis mohl zbořit a to mě děsně na hře bavilo a u bf3 jsem právě čekal že to bude ještě lepší ale asi si dnes BC2 zahraju nějak sem dotal chut :)

Odkaz ke komentáři

BF3 se dá zbořit jen pár budov, v BC2 se nedá zbořit jen pár budov :)

A i když je zboříte nedostanete Destruction kill ale prostě jen kill. Osobně sem čekal že BF3 půjde ještě dál a pujdou srovnat se zemí i továrny a hangáry co v Bad Company nešly. Tohle je krok zpátky...

Jinak dneska sem asi po čtyřech letech znovu dohrál singl BC1 a musim říct že oproti zprasenýmu SP v BF3 je to nebe a dudy. Proč nemohli pokračovat v podobnym duchu (řečnická otázka).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu