canava Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 snad v BF4.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Jojo a nebo aspoň remake BC2 map do BF3, ale zatim to na to nevypadá :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 to nééé bf4 zas budou chtít singl jako COD:/ z bf3 nemám žádný extra vzpomínky ale z bc2 plno,třeba plnění destruction kills trofeje a plno dalších zážitků z multáku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 No a o čem mají být dlc Aftermatch a End game ? [h=4][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 tak proč betlfílda hraješ..?? To že mám rád COD 4 což je po dvojce prostě klasika, tak to znamená že nemůžu mít rád battlefield? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 ne, když ho pomlouváš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Lidi na PS 3 nejsou DLCčka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Lidi na PS 3 nejsou DLCčka ? Na to si přišel jak ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 to nééé bf4 zas budou chtít singl jako COD:/z bf3 nemám žádný extra vzpomínky ale z bc2 plno,třeba plnění destruction kills trofeje a plno dalších zážitků z multáku :) Singl v bf 3 se mi líbil, ale multak totalne zkazili... parodie na snipera... Kdyby udělalali BFBC 3 tak to bude lepší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Si všichni jen stěžujete , tak mám pro váš řešení , přestaňte to hrát ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Na to si přišel jak ? :DNa PC se dají všude objednaat ale na PS 3 a xbox 360 jsem je zatim neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 ne, když ho pomlouváš :D Jo a jak prosimtě? To že se nebojim říct pravdu znamená že něco pomlouvám aha :D Singl v bf 3 se mi líbil, ale multak totalne zkazili... parodie na snipera... Kdyby udělalali BFBC 3 tak to bude lepší.. Myslíš tim absenci hejkala? To by byly plný servery neviditelnejch sniperů zalehlejch kdesi v dáli na kopečku... wow to by se hratelnost určitě rapidně zvýšila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udyr Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Myslíš tim absenci hejkala? To by byly plný servery neviditelnejch sniperů zalehlejch kdesi v dáli na kopečku... wow to by se hratelnost určitě rapidně zvýšila... Tohle je válka a sniper má bejt sniper a ne ta figurka v BF3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Na PC se dají všude objednaat ale na PS 3 a xbox 360 jsem je zatim neviděl :D na xbox a PS3 mas tzv. obchody a ty maj svoje měny u microsoft xboxu mas microsoft points a u ps mas normální koruny apod.. a za to si v tom obchode ty dlcka stahnes .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Si všichni jen stěžujete , tak mám pro váš řešení , přestaňte to hrát ! Ak za hru normálne zaplatili tak majú plné právo sťažovať sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Tady ? proč tady , ať si jdou stěžovat přímo do EA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 To je pravda :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Tohle je válka a sniper má bejt sniper a ne ta figurka v BF3... Pokud chceš fakt válku tak si jdi hrát armu myslím že budeš spokojen... Prostě by to bylo nehratelný když by byl každej sniper neviditelnej co je na tom těžkýho to pochopit?! Battlefield nikdy nebyl simulací, vždy se jednalo o dobrý kompromis mezi simulací války a obyčejnou střílečkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udyr Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 teď si mě pobavil :D :D :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Někde jsem četl, že cod a bf bude vychazet kazdy rok, tak doufám Bad company 3, jestli na ni pracuji bude promakaná jako BFBC 2. http://doupe.zive.cz/doupecz/pracuje-dice-na-battlefield-bad-company-3/sr-1-sc-108-a-143535 (Ale jsou to jen spekulace) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 BC3 (diky bohu) nebude... bude battlefield 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udyr Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 BC3 (diky bohu) nebude...bude battlefield 4 Díky bohu? Ach novice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 novice??... Bfko hraju od dob battlefield 2 ... ze serie bad company... (a ano BC are novice..) mi bylo spatne, zlata 2 a 3jka... BCko se mi fakt hnusilo.. jen pro info si priste ujasni kdo je tu novice.. EDIT: jedina mapa, ktera se dala v BC2 hrat byla atacama.. a to bylo este tak ♥♥♥♥♥ni ze tam byl jeden vrtulnik.. proste BFko vzdycky bylo a bude, bez privlastku Bad company .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 BF4 na PSP:wohow: http://www.battlefield-3.cz/nalezen-battlefield-4-na-originu-za-100/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udyr Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 PSP? :D nereálný :D Vita jim nic neřiká asi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.