Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

to nééé bf4 zas budou chtít singl jako COD:/

z bf3 nemám žádný extra vzpomínky ale z bc2 plno,třeba plnění destruction kills trofeje a plno dalších zážitků z multáku :)

Singl v bf 3 se mi líbil, ale multak totalne zkazili... parodie na snipera... Kdyby udělalali BFBC 3 tak to bude lepší..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne, když ho pomlouváš :D

Jo a jak prosimtě? To že se nebojim říct pravdu znamená že něco pomlouvám aha :D

Singl v bf 3 se mi líbil, ale multak totalne zkazili... parodie na snipera... Kdyby udělalali BFBC 3 tak to bude lepší..

Myslíš tim absenci hejkala? To by byly plný servery neviditelnejch sniperů zalehlejch kdesi v dáli na kopečku... wow to by se hratelnost určitě rapidně zvýšila...

Odkaz ke komentáři

Na PC se dají všude objednaat ale na PS 3 a xbox 360 jsem je zatim neviděl

:D na xbox a PS3 mas tzv. obchody a ty maj svoje měny u microsoft xboxu mas microsoft points a u ps mas normální koruny apod.. a za to si v tom obchode ty dlcka stahnes ..

Odkaz ke komentáři

Tohle je válka a sniper má bejt sniper a ne ta figurka v BF3...

Pokud chceš fakt válku tak si jdi hrát armu myslím že budeš spokojen...

Prostě by to bylo nehratelný když by byl každej sniper neviditelnej co je na tom těžkýho to pochopit?! Battlefield nikdy nebyl simulací, vždy se jednalo o dobrý kompromis mezi simulací války a obyčejnou střílečkou...

Odkaz ke komentáři

Někde jsem četl, že cod a bf bude vychazet kazdy rok, tak doufám Bad company 3, jestli na ni pracuji bude promakaná jako BFBC 2.

http://doupe.zive.cz/doupecz/pracuje-dice-na-battlefield-bad-company-3/sr-1-sc-108-a-143535 (Ale jsou to jen spekulace) :)

Odkaz ke komentáři

novice??...

Bfko hraju od dob battlefield 2 ... ze serie bad company... (a ano BC are novice..) mi bylo spatne, zlata 2 a 3jka...

BCko se mi fakt hnusilo.. jen pro info si priste ujasni kdo je tu novice..

EDIT: jedina mapa, ktera se dala v BC2 hrat byla atacama.. a to bylo este tak ♥♥♥♥♥ni ze tam byl jeden vrtulnik..

proste BFko vzdycky bylo a bude, bez privlastku Bad company ..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu