Udyr Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Pořád se bojim, že podle toho obrázku to budou zombie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Další info o DLC Aftermath http://www.battlefield-3.cz/hromada-novych-informaci-o-dlc-aftermath/#more-17042 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 kde vidíš další info ? :D zombíci to nebudou, to už by posrali betlfílda úplně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 klikni na link, já jsem ho tu nikde postnutej nenašel, občas je dobré používat Ctrl+C a Ctrl+V:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Zombíky ne, já chci dinosaury Jinak doufám že tam budou i nový zbraně, ale v traileru na premium bylo psáno jen 20 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Zombící by byly fajn ale ty budu mít za chvíly v COD, třeba takovej mod jako byl Titan by mohli do bf3 udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 chlapi máte někdo volný slot na CQ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udyr Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Další info o DLC Aftermath http://www.battlefield-3.cz/hromada-novych-informaci-o-dlc-aftermath/#more-17042 Kde je nová informace? Nauč se tu číst než tu vždycky postneš ten svůj battlefield-3.cz .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Kde je nová informace? Nauč se tu číst než tu vždycky postneš ten svůj battlefield-3.cz .... A ty se nauč slušně chovat než napíšeš nějakej příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 má ale docela pravdu.. nevím proč tu pořád postuje ten web, všichni co se o BF3 zajímají, tam koukají :D a nebo jinam.. před nedávnem tu spamoval i xmanitua a je dobře, že přestal :P klikni na link, já jsem ho tu nikde postnutej nenašel, občas je dobré používat Ctrl+C a Ctrl+V:wohow: já tam žádné nové info nevidím, jelikož jsem si to už dávno četl.. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 má ale docela pravdu.. nevím proč tu pořád postuje ten web, všichni co se o BF3 zajímají, tam koukají :D a nebo jinam.. před nedávnem tu spamoval i xmanitua a je dobře, že přestal :Pjá tam žádné nové info nevidím, jelikož jsem si to už dávno četl.. :wohow: jediné info co tu je k Aftermath bylo kanavovo "co říkáte na ten aftermath ? podle mě chujovina.. a hlavně 1% destrukce, jelikož už to tam bude všechno ro♥♥♥♥aný :D" ach ano, to je opravdu nová informace s nulovou hodnotou:D mě zajímá zdroj a prolink, né ty poslední tři strany ho-ven, co tu jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Ahoj, mám dotaz. Kterou verzi koupit? Stačí ta základní verze ? V tomto se trochu ztrácím. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Hele fungujou výhody z premium (knife, DLC) zakoupenym na PS3 i na PC? Předpokládám že ne, je to EA, ale radši se ptám :) Ahoj, mám dotaz. Kterou verzi koupit? Stačí ta základní verze ? V tomto se trochu ztrácím. Díky za pomoc. No pokud někde seženeš limitku tak ta obsahuje i první DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Ale bude stačit i ta základní, nebo to bez DLC nemá cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Pokud u toho nesedis denne 6 hodin,staci ti zakladni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Ok tedy. Našel jsem základní hru za krásných 899kč. Tak ji nejspíš koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udyr Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Ok tedy. Našel jsem základní hru za krásných 899kč. Tak ji nejspíš koupím Krásných nevim no... zkus hledat dál :) Základní hru koupíš i levnějš už :) Já koupil uplně novou zabalenou za 500 před 4měsícema už... ale to byl dost luck :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Krásných nevim no... zkus hledat dál :) Základní hru koupíš i levnějš už :)Já koupil uplně novou zabalenou za 500 před 4měsícema už... ale to byl dost luck :) Ok, dám na tvou radu a budu se snažit hledat tedy :cheesygrin: ale na heurece ani na zbozi, jsem nic levnějšího nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udyr Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Ok, dám na tvou radu a budu se snažit hledat tedy :cheesygrin: ale na heurece ani na zbozi, jsem nic levnějšího nenašel Zkus třeba gamebazar a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Zkus třeba gamebazar a podobně Já bych rád zkusil MP, ale gamebazar projedu, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Já bych rád zkusil MP, ale gamebazar projedu, díky. Na gamebazaru občas seženeš i nový hry. Bez MP to nemá absolutně cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Na gamebazaru občas seženeš i nový hry. Bez MP to nemá absolutně cenu Já jsem v tomto ohledu nový, takže každá rada-dobrá rada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Hele fungujou výhody z premium (knife, DLC) zakoupenym na PS3 i na PC? Předpokládám že ne, je to EA, ale radši se ptám :) Bohužel nefungujou, sice by mohlo když je to na stejný acc ale proč když na tom můžou vydělat ještě víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Já jsem v tomto ohledu nový, takže každá rada-dobrá rada :) hlavne se vzdy dotycneho preptej zda ma hra nepouzity onlinepass. Hodne lidi na gb.cz prodava hry novy, ale stim, ze je vyzkouseli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Zlatý ceny PC verze na Xzone :D tam maj základní hru za 699 a premium taky za 699 takže kdo chce s hraním začít teď tak dá za hru se všema DLC 1398 což si myslim že je víc než dobrá cena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.