Rendy93 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Zlatý ceny PC verze na Xzone :D tam maj základní hru za 699 a premium taky za 699 takže kdo chce s hraním začít teď tak dá za hru se všema DLC 1398 což si myslim že je víc než dobrá cena :) Este mět na to pořádnou sestavu za 15K ( nevim jake jsou tet ceny pc sestav kde by se dalo bfko rozjet na max ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Balus: Základní verze podle mě stačí, jestli seženeš limitku tak ji ale vem. Na serverech se hraje hrozně moc na základních mapách. Když tě to chytne, tak můžeš pak dokoupit DLCčka/Premium. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udyr Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Já bych rád zkusil MP, ale gamebazar projedu, díky. Já taky tu mojí sehnal na gamebazaru stačí hledat a počkat si :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 no jasný a nebo zrovna počkat na BF4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udyr Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 no jasný a nebo zrovna počkat na BF4 :D to by si teda počkal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Balus: Základní verze podle mě stačí, jestli seženeš limitku tak ji ale vem. Na serverech se hraje hrozně moc na základních mapách. Když tě to chytne, tak můžeš pak dokoupit DLCčka/Premium. Já už objednal tu za těch 899 Kč + Red Dead Redemption (GOTY) 8) btw: já jsem z UH, někdy můžeme něco zahrát :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Este mět na to pořádnou sestavu za 15K ( nevim jake jsou tet ceny pc sestav kde by se dalo bfko rozjet na max ) Tak pokud chceš luxus ultra detailů tak potřebuješ tak za 20... ale pokud ti stačí konzolová kvalita tak míň... těch 15 zhruba no... možná i míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Já už objednal tu za těch 899 Kč + Red Dead Redemption (GOTY) 8)btw: já jsem z UH, někdy můžeme něco zahrát :cheesygrin: není problém :D si mě přidej když budeš chtít. Já nejvíc hraju ty základní mapy. Semtam nějaké z Back to Karkand a Close Quarters nehraju prakticky vůbec. Red Dead Redemption je výborná hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 základní hru za 699 a premium taky za 699 takže kdo chce s hraním začít teď tak dá za hru se všema DLC 1398 no jo no, ceny jsou tak nízko, aby si to ještě někdo vůbec koupil :D kdyby to osolili stejně jak na konzole, tak to kvůli těm pár lidem nemusí vydávat vůbec (viz. NHL na PC :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 No tak taky ber v potaz že je to v akci :D a u konzolí si můžou dovolit osolit cenu protože se tam hůř pirátí a je s tim docela sraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Podle posledních informací DLC Aftermath přinese nové zbraně a ti co tu ímrvére pindaj na prolinky (voni ví, že jo?:)) si odkaz najdou sami:D:D:D howgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Já nevím, kde dělám chybu, ale prostě mám grafiku hroznou :ziped: já nevím, achjo... jestli mám špatnou televizi, nebo něco dělám špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 mas nainstalovanej ten hd obsah? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Naskočilo mi to při instalaci a dal jsem to instalovat, ale jak to mohu zkontrolovat, že ho mám nainstalovaný? případně znovu nainstalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Já nevím, kde dělám chybu, ale prostě mám grafiku hroznou :ziped: já nevím, achjo... jestli mám špatnou televizi, nebo něco dělám špatně. jak velkou máš tv, a jak daleko od ní sedíš ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 103 uhlopricku, no, ja fakt nevim, vsechno mi jde hnusne, nejenom BF :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Máš z konzole obraz vedený přes HDMI kabel? A máš v menu konzole nastavený největší rozlišení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Nemáš starou CRTV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Máš z konzole obraz vedený přes HDMI kabel? A máš v menu konzole nastavený největší rozlišení? Přes skart, jelikož HDMI k tomu nebyl. Největší, tím myšleno to na 60, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 no tak pak se nediv, když se snažíš poslat HD data přes skart... :D kup si hdmi a problém vyřešíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Nemáš starou CRTV ? Ne, díky bohu ne. Plazmu LG 108 cm úhlopříčka, taky žádná hitparada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 no tak pak se nediv, když se snažíš poslat HD data přes skart... :D kup si hdmi a problém vyřešíš.. Ok, zitra zakoupím a dám vědět. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Edit. No viz. vyse :) se hold nediv no kdyz chces met peknucky obraz z SCARTU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Přes skart, jelikož HDMI k tomu nebyl. Největší, tím myšleno to na 60, že? Nejvyšším je myšleno 1080p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balus Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 Ahoj, tak HDMI kabel pomohl díky. btw: zjistím někde, že je nainstalováno to HD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.