Umberto Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 to je problém u her od EA, jejich tech.podpora hráčům je na nule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Omlouvám se za offtopic, ale nedošlo se spuštěním Battlefieldu 3 k vypnutí a zrušení serverů pro Bad Company 2? V multiplayeru mi hra již dva dny nenajde vůbec žádnou hru, ač dříve to bylo téměř okamžitě. Na internetu jsem o tom žádnou informaci nenašel.Díky. Není možné... Vždyť i BF2: Modern Combat servery běží do dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Získal jsem konečně pass a hraju MP. ID: kozelzostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Mám dotaz, když nemám pass, tak si MP nezahraju? jde mi o to, že jsi to chci s někým vyměnit a on má již passy použité :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Zahraješ! Buď si ho koupíš za 800 points, nebo budeš chytrý a napíšeš na podporu EA. (Stačí si vymyslet nějaký kod a zbytek pochopíš. Popřípadě google translate) Funguje to! Zrovna jsem ho dostal! ;-) you: Hello Scott Scott: hello. How may I help you? you: Well ive got a problem with my Battlefield 3 Online Pass code for Xbox 360, Basicly what it's saying is that the code isnt valid and it says Please enter a valid code when ever I type it in, can you help? you: The code is FG5W-3WDR-GQT5-29H8 Scott: One moment. Do you have the code? Scott: Ah thank you. you: No problem Scott: Could I have your email address please. you: *********@hotmail.co.uk Scott: Thanks. you: No problem. Scott: Are you at your Xbox? you: Yes I am Scott: Please enter the code: *****-*****-*****-*****-***** you: Ah thanks you: Okay I'm entering it now you: Worked like a charm, thanks a bunch mate. Scott: Great. Scott: Was there any other questions you had for me? you: Nope I think you've done a great job, thanks alot. Scott: You will receive an email about this chat in a little bit and a small survey. We appreciate all feedback and comments! Scott: Have a great day. you: Okay, goodbye. you: You to. Chat session has ended. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Presne tak, respektive musis ho dokoupit ve storu ;) EDIT: Byl jsem moc pomaly Kozel dobry ♥♥♥♥ek :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Není možné... Vždyť i BF2: Modern Combat servery běží do dnes. Už to jede, díky. Konečně po dovu dnech, před chvílí jsem to zkusil, nevím, co s tím bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Kozel, dobře ty :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Zkusím to taky :) Nemůžu nikde najít ten chat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 To by se dal rojet dobry byznys :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Je to na Xbox 360 Iso. Dost lidí muselo říct tvůj email a ID. Mě to dal bez e-mailu a ID. Fakt mazec. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 zdravim...muzete me prosim poradit...stahl jsem si pred SR z console-power Battlefield 3 a uz jsem cetl ze to ma 2 dvd..rozbalil jsem to a kdyz jsem to chtel vypalit na dvd,tak me to nepustilo,ze soubor ma 8,7 GB a dvd je na 8,5..nevite nekdo co s tim??...nebo stalo se vam to? Diky moc za jakoukoli radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Máš nový imgburn? Jsou tu návody, tak pohledej jak pálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 ... dotaz pro xkare.. na jakym dvdcku je singl + hd textury? .. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 ...dotaz pro xkare.. na jakym dvdcku je singl + hd textury? .. diky Singl je na dvojce, textury na jedničce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Máš nový imgburn? Jsou tu návody, tak pohledej jak pálit. uz jsem nasel popisek jak to vypalovat..:) tak vypaluju a uvidim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Tak taky mi ten kod dali :lol: ani po mě nechtěla email :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 To je kouzlo co? A 300kč v kapse. :D Thanks are welcomeˇ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 To je kouzlo co? A 300kč v kapse. :D Thanks are welcomeˇ Ten kod si přece ale nemůžeš jen tak vymyslet neob ne? Divil bych se, kdyby minimálně neověřovali, zda ten kód byl alespoň vydán. Nebo zadáváš již jednou použitý původní kód? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ten kod si přece ale nemůžeš jen tak vymyslet neob ne? Divil bych se, kdyby minimálně neověřovali, zda ten kód byl alespoň vydán. Nebo zadáváš již jednou použitý původní kód? Když jsem zkoušel, tak mi vymyšlený kod nešel. Určitě to z něčeho berou... Jinak napíšu do technické podpory: (chat s agentem EA) napíšeš mu, že si hru koupil, ale že ti nejde online pass. A on ti pošlanne nový. Jen mu musíš poslat starý, vymyšlený. který ti údajně nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Když jsem zkoušel, tak mi vymyšlený kod nešel. Určitě to z něčeho berou... Jinak napíšu do technické podpory: (chat s agentem EA) napíšeš mu, že si hru koupil, ale že ti nejde online pass. A on ti pošlanne nový. Jen mu musíš poslat starý, vymyšlený. který ti údajně nefunguje. Je jasné, že vymyšlený nepůjde. Já se ale divím, že na té podpoře neověřují, zda ten kód, který jí pošleš (tebou vymyšlený), teoreticky může vůbec fungovat, tj. zda byl jimi vůbec vydán. Jak vidno, tak asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 ani u bety to nekotrolovaly :D sem je takhle ošulil o 3 klíče :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Pochopitelně ten kod kontrolují jinak by se na něj neptali .... Ale tak, když je ten kod prostě nefunkční tak je nefunkční a ne že jim pojede a tobě ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Taky bych to zkusil, ale nemám golda ani 48h trial gold, takže to nemá cenu. Komu to prošlo způsobem, jaký psal kozel, ať se napíše do jeho topicu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Pochopitelně ten kod kontrolují jinak by se na něj neptali .... Ale tak, když je ten kod prostě nefunkční tak je nefunkční a ne že jim pojede a tobě ne.... Říkal jsem si, že třeba mají nějakou databázi vydaných klíčů, se kterou to porovnávají... Nu coč, když to jede, neřešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.