Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 výměna pasty a obrana proti YLOD?

witaHavr

Otázka

Zdravim.

Už se me PS3 40gb FAT bliží 3rok a citím že už se staří projevuje,už jsem jednou měníl pastu před rokem a zbaralo to.

Ps3 hučí zase jako vysavač a chcu se zeptat jakou byste mi doporučili novou teplo vodivou (Hlavně kolik Gramovou mám koupit aby to přesně stačilo) pastu a kolik ji přesně dát(nekdo řiká víc nekdo že tenkou vrstvičku)

a co mám ješte udelat aby me v brské době nechytl YLOD

Co říkáte na přídavný větrák? či nějake kity?

Mám PS3 40GB model: CECHJ03 (Jiná mechanika a jiný typ chlazení než u PS3 60gb a některých 40gb),,mám ji na stole na stojato u věčně otevřeného okna.

Děkuju a podělte se o sve rady,sklamaní a YLODECH

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

no tak z těch levnějších a lepších bych doporučil každopádně Arctic Cooling MX-3 výborná v poměru ,,výkon''/cena pak další Akasa AK-TC5022 sice dražší, ale podle testů lepší(záleží na tobě).

dál pak pastu nanášej rovnoměrně + nějakou tenčí vrstvu ne nějaký hordy. no a na závěr, co dělat aby nechytl YLOD? míň hrát :D jako to je asi jedno stejně si myslím, že to jednou potká každýho

Odkaz ke komentáři

• 0

u téhle PS3 bys YLOD dostat neměl, alespoň na netu ho u CECHJ.. nenajdeš, každopádně kup jakoukoliv pastu která obsahuje stříbro, ta by měla vydržet aspoň 5 let. docela se diviím, pač já mám tutéž PS3 co ty, mám jí také 3 roky a dokonce už něco přes a mám tam stále původní pastu a hraju často. jinak ty přídavné větráky určitě kup, jsou trošku hlučný, ale opravdu pomáhají.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu