Už se me PS3 40gb FAT bliží 3rok a citím že už se staří projevuje,už jsem jednou měníl pastu před rokem a zbaralo to.
Ps3 hučí zase jako vysavač a chcu se zeptat jakou byste mi doporučili novou teplo vodivou (Hlavně kolik Gramovou mám koupit aby to přesně stačilo) pastu a kolik ji přesně dát(nekdo řiká víc nekdo že tenkou vrstvičku)
a co mám ješte udelat aby me v brské době nechytl YLOD
Co říkáte na přídavný větrák? či nějake kity?
Mám PS3 40GB model: CECHJ03 (Jiná mechanika a jiný typ chlazení než u PS3 60gb a některých 40gb),,mám ji na stole na stojato u věčně otevřeného okna.
Otázka
witaHavr
Zdravim.
Už se me PS3 40gb FAT bliží 3rok a citím že už se staří projevuje,už jsem jednou měníl pastu před rokem a zbaralo to.
Ps3 hučí zase jako vysavač a chcu se zeptat jakou byste mi doporučili novou teplo vodivou (Hlavně kolik Gramovou mám koupit aby to přesně stačilo) pastu a kolik ji přesně dát(nekdo řiká víc nekdo že tenkou vrstvičku)
a co mám ješte udelat aby me v brské době nechytl YLOD
Co říkáte na přídavný větrák? či nějake kity?
Mám PS3 40GB model: CECHJ03 (Jiná mechanika a jiný typ chlazení než u PS3 60gb a některých 40gb),,mám ji na stole na stojato u věčně otevřeného okna.
Děkuju a podělte se o sve rady,sklamaní a YLODECH
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.