Anubis1 Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Tak konecne uz je ke stazeni Amiga360 – P-UAE 2.3.3 JTAG Features - Based off P-UAE V2.3.3 - Simple and easy to use GUI - Full Mouse/Keyboard support - OCS/ECS/AGA/Picasso96 emulation - Hardfile emulation - Savestate support - BSD Socket Emulation (experimental) - Filesystem emulation (experimental) - Drive click support - Prebuilt config files included. - Tested and working with Amiga-SYS, ClassicWB and AIAB http://www.youtube.com/watch?v=VcRoNnzD1PA http://www.youtube.com/watch?v=p0poX7xkkFQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Kde se to da sehnat? Vyzkousel bych to... Jsou jeste nejake emulatory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Na Amigu bych velmi rad zavzpominal a tohle by mohlo byt dobre. Bral bych to hned vsemi deseti. Zkusil jsem googlit a nasel lidi co to maji na starosti: http://lantus360.com/category/libsdl360x/ Ma s timto nekdo uz domaci zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Kde se to da sehnat? Vyzkousel bych to... Jsou jeste nejake emulatory? Emulatoru už je dost tak jen co jsi vzpomenu Playstation 1 SNES GBA NES MAME MASTER SYSTEM SEGA Atari nejsem si jistý ,ale myslím že i comodor Nintendo 64 ale jen pod xell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Emulatoru už je dost tak jen co jsi vzpomenu Playstation 1 SNES GBA NES MAME MASTER SYSTEM SEGA Atari nejsem si jistý ,ale myslím že i comodor Nintendo 64 ale jen pod xell To je bezvadny...kde se to da sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 až budu doma tak jsem něco nahodím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 až budu doma tak jsem něco nahodím :) Bezva, tak pak to sem strilej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 tady to máš http://www.xbox360iso.com/all-best-jtag-t294250.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 parada..zkousel jsi neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 jj snes kvuli mariovi :) pak master system kvuli alex kidovi luxusni hra atari měl jsem 800xl playstation 1 kvuli crashovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 A co ten dosbox? snad i ten bude dobre fungovat..chci si zaparit Prehistorika :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafio Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Ahoj skousel us nekdo Playstation 1 emulator me se vnem sekaji hry ma stim taky nekdo problemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Kam se ty emulatory kopiruji? Me file manager napise vzfycky operation failed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafio Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 zajimalo by me jak si pustil playstation emulator kdys se vnem sekaji hry po spusteni nejedou v plne rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 zajimalo by me jak si pustil playstation emulator kdys se vnem sekaji hry po spusteni nejedou v plne rychlosti Ja se jeste tak daleko nedostal. Pri kopirovani mi file manager napise: operation failed. Takze az to tam nakopiruju, tak muzu zkouset emulatory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Ja v pohode rozjel Amigu se vsemi hrami a systemy a je jedno kam to nakopirujes. Muzes to nechat na externim HDD nebo to dat i na original HDD v xboxu. Je nutne jen dobre nastavit cesty ve FSD. Ja si to nechal napr. na externim HDD a parada. Amiga se mi ukazuje ve slozce Emulatrory, tak jak to ma byt. Zkousel jsem jeste Commodore 64, ale ten mi napsal, ze pod x360 nekomunikuje. Zrejme to je udelane jeste pro starsi xbox 1 nebo jsem mel spatny emulator :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 comodore je pod xbox 1 ale staci zase emulator na xbox1 a pak to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Aha, tak to je dobrej trik, to vyzkousim :) Diky za radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tohax Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Docela by mě zajímalo, jak vám funguje ten PS1 emulator, mohl by to sem někdo postnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafio Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 me byto zajimalo taky jak vam to fungujue ten emulator na ps1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 neco vic je tady http://www.xbox360iso.com/playstation-emulator-604-t319511.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 comodore je pod xbox 1 ale staci zase emulator na xbox1 a pak to jde Videl jsi ho nekde? Emulator na xbox1 se mi teda nedari na x360 vubec najit, existuje vubec? Vzdyt x360 ma nektere veci automaticky kompatibilni se starsim xboxem, tak me prijde emulator zbytecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 něco tady ted momentalne nestiham mame moc prace takze zkus se podivat http://www.xbox360iso.com/xbox-1-emulators-t342057.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Zkousel jsem emulatory SNES a Genesis. Jedou dobre. daji se ukladat hry, delat screeny. Jen nektere hry nejdou zkopirovat z flashky na HDD xboxu (netusim proc). Ale z flashky jsou v pohode spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Je nekde ke stazeni funkcni verze emulatoru Amiga? neco jsem stahl, ale pri spusteni zustane cerna obrazovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.