marack666 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2011 zdarec lidi,mám otázku ohledně psp disp s wifi. přes usb sem to už udělal a jede mi to . Na psp.novinky.org sem se díval na video , jak to udělat přes wifi,ale nějak mi to nejde. Díky za rady. Citovat
0 BigMen Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2011 Co? Nechceš to trochu upřesnit? Z toho co si tady napsal sem nepochopil vubec nic. Napiš jasně stručně problem. Citovat
0 Sunfig Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2011 Co? Nechceš to trochu upřesnit? Z toho co si tady napsal sem nepochopil vubec nic. Napiš jasně stručně problem. Řekl bych že chce obraz z psp přenášet pomocí wifi Citovat
0 T-zere Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2011 připojím PSP do stejné sítě kde je PC a nastavím :D Citovat
0 braun123 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2011 FxR tak třeba já sem to dal segre do noťasu a pak sem jenom čuměl co tam děla :DD Citovat
Otázka
marack666
zdarec lidi,mám otázku ohledně psp disp s wifi. přes usb sem to už udělal a jede mi to . Na psp.novinky.org sem se díval na video , jak to udělat přes wifi,ale nějak mi to nejde. Díky za rady.
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.