dany_ Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 mam v planu si zahrat hry na xboxu ze stareho xka.. nasel sem si ten soubor system update. pak ho vypalim na cd, a nainstaluju do xka.. chci se zeptat nesmaze mi to flash nebo neco? neprobehne tam jeste nejaky update? [url]http://www.microsoft.com/downloads/cs-cz/details.aspx?familyid=603aa2f7-bbca-4fa6-b679-794bca845577&displaylang=cs[/url] ten predposledni radek myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 To je update xka pro přehrávání her z xbox1 . Ten soubor by měl vypadat před vypálením takto : default.xex . Není to update DB , které maže flash . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 ano ten soubor mám. a je jedno jestli ho vypálím na dvd nebo na cd? pokud ano tak teď ještě najít san andreas. hry musí být už nějak prekonvertované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 ano ten soubor mám. a je jedno jestli ho vypálím na dvd nebo na cd? pokud ano tak teď ještě najít san andreas. hry musí být už nějak prekonvertované? Je to jedno a můžeš klidně použít i přepisovatelné . Originál hry fungují normálně,pálenky nespustíš na normálním DVD . Na netu se dají stáhnout jako xbox360E - upravené pro x360 a vypalují se také na DVD + R DL . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dany_
mam v planu si zahrat hry na xboxu ze stareho xka.. nasel sem si ten soubor system update. pak ho vypalim na cd, a nainstaluju do xka.. chci se zeptat nesmaze mi to flash nebo neco? neprobehne tam jeste nejaky update?
ten predposledni radek myslim.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.