dany_ Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2011 mam v planu si zahrat hry na xboxu ze stareho xka.. nasel sem si ten soubor system update. pak ho vypalim na cd, a nainstaluju do xka.. chci se zeptat nesmaze mi to flash nebo neco? neprobehne tam jeste nejaky update? [url]http://www.microsoft.com/downloads/cs-cz/details.aspx?familyid=603aa2f7-bbca-4fa6-b679-794bca845577&displaylang=cs[/url] ten predposledni radek myslim. Citovat
0 toro Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2011 To je update xka pro přehrávání her z xbox1 . Ten soubor by měl vypadat před vypálením takto : default.xex . Není to update DB , které maže flash . Citovat
0 dany_ Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2011 ano ten soubor mám. a je jedno jestli ho vypálím na dvd nebo na cd? pokud ano tak teď ještě najít san andreas. hry musí být už nějak prekonvertované? Citovat
0 toro Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2011 ano ten soubor mám. a je jedno jestli ho vypálím na dvd nebo na cd? pokud ano tak teď ještě najít san andreas. hry musí být už nějak prekonvertované? Je to jedno a můžeš klidně použít i přepisovatelné . Originál hry fungují normálně,pálenky nespustíš na normálním DVD . Na netu se dají stáhnout jako xbox360E - upravené pro x360 a vypalují se také na DVD + R DL . Citovat
Otázka
dany_
mam v planu si zahrat hry na xboxu ze stareho xka.. nasel sem si ten soubor system update. pak ho vypalim na cd, a nainstaluju do xka.. chci se zeptat nesmaze mi to flash nebo neco? neprobehne tam jeste nejaky update?
ten predposledni radek myslim.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.