dany_ Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 mam v planu si zahrat hry na xboxu ze stareho xka.. nasel sem si ten soubor system update. pak ho vypalim na cd, a nainstaluju do xka.. chci se zeptat nesmaze mi to flash nebo neco? neprobehne tam jeste nejaky update? [url]http://www.microsoft.com/downloads/cs-cz/details.aspx?familyid=603aa2f7-bbca-4fa6-b679-794bca845577&displaylang=cs[/url] ten predposledni radek myslim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 toro Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 To je update xka pro přehrávání her z xbox1 . Ten soubor by měl vypadat před vypálením takto : default.xex . Není to update DB , které maže flash . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dany_ Posted October 1, 2011 Author Report Share Posted October 1, 2011 ano ten soubor mám. a je jedno jestli ho vypálím na dvd nebo na cd? pokud ano tak teď ještě najít san andreas. hry musí být už nějak prekonvertované? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 toro Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 ano ten soubor mám. a je jedno jestli ho vypálím na dvd nebo na cd? pokud ano tak teď ještě najít san andreas. hry musí být už nějak prekonvertované? Je to jedno a můžeš klidně použít i přepisovatelné . Originál hry fungují normálně,pálenky nespustíš na normálním DVD . Na netu se dají stáhnout jako xbox360E - upravené pro x360 a vypalují se také na DVD + R DL . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
dany_
mam v planu si zahrat hry na xboxu ze stareho xka.. nasel sem si ten soubor system update. pak ho vypalim na cd, a nainstaluju do xka.. chci se zeptat nesmaze mi to flash nebo neco? neprobehne tam jeste nejaky update?
ten predposledni radek myslim.
3 answers to this question
Recommended Posts