tabutak Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Zdravim, když si stáhnu hru např. z PirateBay a otevřu ji, nemám tam žádný soubory .iso ani .dvd ... Mam tam jen hromadu zararovanejch souboru, když jeden z nich rozbalim.. Mam tam AUDIO_TS , VIDEO_TS a _SYSTEMU Chci se zeptat, co to je a jak to mám vypálit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Nerozbaluje se jen jeden soubor ale zadáš do winraru složku ve které budou všechny rar soubory . Po rozbalení ti vznikne iso a dvd soubory . Přečti si rady pro začátečníky ( http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt ) a nebudeš se ptát na základní věci !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tabutak Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Pořád ti samí, mam tam Audio, Video_TS a _SYSTEMU .. žadny iso a dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tabutak Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Hele, prostě stáhnu soubor z PirateBay.. Když se stáhne do složky Download/Hra tak ji otevřu, a tam je třeba 30 rar souborů ( part0 až 30) a pak něco neznámího s koncovkou .r58 ( s číslem třeba .r68 atd..) .. Když je všechny označim a dám extrahovat do složka tak se vyextrahujou. Otevřu složku a tam je AUDIO_ST VIDEO_ST _SYSTEMU a ve video_ts sou nějaký soubory, ale žádný ISO a DVD nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Stahování z piratebay není dobré ani legální . Často jsou tam fake . Stáhni to odjinud . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tabutak Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 ok, mužeš poradit kde? diky.. Jinak na PirateBay měli docela kladný recenze ale :) tak nwm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Třeba tady http://www.console-power.com/xbox360/ http://www.warcenter.cz/viewforum.php?f=93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Přečti si SZ ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Toro: děláš, jako by stahování odjinud legální bylo. tabutak: nerozbaluješ náhodou dvakrát? Občas je WinRAR špatně asociovaný a ISO soubory se zobrazují i "balicí" ikonkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Toro: děláš, jako by stahování odjinud legální bylo.tabutak: nerozbaluješ náhodou dvakrát? Občas je WinRAR špatně asociovaný a ISO soubory se zobrazují i "balicí" ikonkou. Pokud stahuješ z uložo, czshare, tak neporušuješ žádné zákony - to až když by jsi poté něco prodávala nebo nelegálně užíval což se stahováním nemá nic společného. A za druhé z piratebay a podobných technik downloadu se dopouštíš trestního činu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Ne, tohle platí pouze pro audiovizuální díla, tedy hudbu a filmy. Stahovat hry a software obecně je nelegální vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Toro: děláš, jako by stahování odjinud legální bylo. Asi jsem se špatně vyjádřil a ty jsi mne špatně pochopil - už to zde bylo několikrát probíráno . Když stahuji z piratebay t.j.z torrentů tak zároveň sdílím a to je nelegální a postižitelné . Když stahuji odjinud , tak o tom nemusí nikdo vědět . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Když stahuji z piratebay t.j.z torrentů tak zároveň sdílím a to je nelegální a postižitelné . Když stahuji odjinud , tak o tom nemusí nikdo vědět . To říkáš to samé, co předtím. Ano, tohle je pravda, ale zároveň tím jaksi naznačuješ, že když nesdílíš (při stahování souborů třeba přes Rapid), je to legální. A to není, u softwaru to neplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 To říkáš to samé, co předtím. Ano, tohle je pravda, ale zároveň tím jaksi naznačuješ, že když nesdílíš (při stahování souborů třeba přes Rapid), je to legální. A to není, u softwaru to neplatí. Ale proboha - nechytej mne za slovíčka. Já jsem přeci neřekl že je to jinde legální . Podstatou toho co jsem chtěl říci je že u torrentů sdílíš a to je postižitelné , ale jinde to nemusí nikdo vědět ,takže je to každopádně bezpečnější . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Ale proboha - nechytej mne za slovíčka. Já jsem přeci neřekl že je to jinde legální . Podstatou toho co jsem chtěl říci je že u torrentů sdílíš a to je postižitelné , ale jinde to nemusí nikdo vědět ,takže je to každopádně bezpečnější . O tom se nehádám, to máš pravdu. Sice i servery nejspíš musí poskytnout data, když máš papír od soudu, ale u torrentů ti stačí copy/paste, IP jsou vidět vlastně vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Ono hlavně za pouhý stahování člověku nenapaří ani omylem tak velkou pokutu nebo trest, jako při sdílení. Za sdílení jsou mnohonásobně větší pálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tabutak
Zdravim, když si stáhnu hru např. z PirateBay a otevřu ji, nemám tam žádný soubory .iso ani .dvd ... Mam tam jen hromadu zararovanejch souboru, když jeden z nich rozbalim.. Mam tam AUDIO_TS , VIDEO_TS a _SYSTEMU
Chci se zeptat, co to je a jak to mám vypálit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.