Jump to content
  • 0

Stahnutí hry

tabutak

Question

15 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Nerozbaluje se jen jeden soubor ale zadáš do winraru složku ve které budou všechny rar soubory . Po rozbalení ti vznikne iso a dvd soubory . Přečti si rady pro začátečníky ( http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt ) a nebudeš se ptát na základní věci !!

• 0

Hele, prostě stáhnu soubor z PirateBay.. Když se stáhne do složky Download/Hra tak ji otevřu, a tam je třeba 30 rar souborů ( part0 až 30) a pak něco neznámího s koncovkou .r58 ( s číslem třeba .r68 atd..) .. Když je všechny označim a dám extrahovat do složka tak se vyextrahujou.

Otevřu složku a tam je AUDIO_ST VIDEO_ST _SYSTEMU a ve video_ts sou nějaký soubory, ale žádný ISO a DVD nemam

• 0
Toro: děláš, jako by stahování odjinud legální bylo.

tabutak: nerozbaluješ náhodou dvakrát? Občas je WinRAR špatně asociovaný a ISO soubory se zobrazují i "balicí" ikonkou.

Pokud stahuješ z uložo, czshare, tak neporušuješ žádné zákony - to až když by jsi poté něco prodávala nebo nelegálně užíval což se stahováním nemá nic společného. A za druhé z piratebay a podobných technik downloadu se dopouštíš trestního činu.

• 0
Toro: děláš, jako by stahování odjinud legální bylo.

Asi jsem se špatně vyjádřil a ty jsi mne špatně pochopil - už to zde bylo několikrát probíráno . Když stahuji z piratebay t.j.z torrentů tak zároveň sdílím a to je nelegální a postižitelné . Když stahuji odjinud , tak o tom nemusí nikdo vědět .

• 0
Když stahuji z piratebay t.j.z torrentů tak zároveň sdílím a to je nelegální a postižitelné . Když stahuji odjinud , tak o tom nemusí nikdo vědět .

To říkáš to samé, co předtím. Ano, tohle je pravda, ale zároveň tím jaksi naznačuješ, že když nesdílíš (při stahování souborů třeba přes Rapid), je to legální. A to není, u softwaru to neplatí.

• 0
To říkáš to samé, co předtím. Ano, tohle je pravda, ale zároveň tím jaksi naznačuješ, že když nesdílíš (při stahování souborů třeba přes Rapid), je to legální. A to není, u softwaru to neplatí.

Ale proboha - nechytej mne za slovíčka. Já jsem přeci neřekl že je to jinde legální . Podstatou toho co jsem chtěl říci je že u torrentů sdílíš a to je postižitelné , ale jinde to nemusí nikdo vědět ,takže je to každopádně bezpečnější .

• 0
Ale proboha - nechytej mne za slovíčka. Já jsem přeci neřekl že je to jinde legální . Podstatou toho co jsem chtěl říci je že u torrentů sdílíš a to je postižitelné , ale jinde to nemusí nikdo vědět ,takže je to každopádně bezpečnější .

O tom se nehádám, to máš pravdu. Sice i servery nejspíš musí poskytnout data, když máš papír od soudu, ale u torrentů ti stačí copy/paste, IP jsou vidět vlastně vždy.