forlanek Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 A může vůbec víc lidí stahovat z jednoho účtu v jeden čas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 no nejde to zároveň. zrovna musím čekat až to někdo dostahuje:D a su zvědavej, už se těším, jinak dík všem, že se to celkem rychle vyřídilo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 ne tak to byla moje chyba, špatně sem se připojoval. Yarda11 mi poradil a už to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Taky díky, vše proběhlo rychle a bez problému, už hraju ;) ...tak všem pěkné hraní FIFY 12 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 mám jen malý dotaz, máte to v CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 dj4u: je to plně v CZ i dabing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Jo mně to taky jede bez problémů,tak přeju taky všem příjemný hraní, minimálně dokud nevyjde PES 2012 :lol: Thanks to Luba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.