slechta10 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat který z těchto telefonů si vybrat poradíte prosím?? Děkuji za jakékoliv odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Já bych bral xperii x10 ,protože se mi zdá lepší co se týče foťáku, procesoru atd. ALE přestali na ní dělat další verze androida. Nicméně neoficiální cestou ten vývoj bude pokračovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Přítelkyně má x10, pracoval jsem s ní a je to hroznej křáp. Ber iPhone!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Určitě iPhone .. Xperii měl známy a už po 2x ho má na reklamaci kůli SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Já bych bral xperii x10 ,protože se mi zdá lepší co se týče foťáku, procesoru atd. ALE přestali na ní dělat další verze androida. Nicméně neoficiální cestou ten vývoj bude pokračovat. rozhodne bych telefony nehodnotil podle toho, jestli je HW lepsi nebo ne.. pokud ten SW neumi poradne vyzivat HW co ma tak je to naprosto k nicemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Dobrá iphone jsem měl jen jednou v ruce a xperii asi 2-krát ale pracovalo se mi s ní docela dobře nebyla tam origo romka takže je to možná ten důvod proč se mi s ní pracovalo celkem v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slechta10 Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Hmm tak děkuji za odpovědi. Asi si nejprve vyzkouším oba 2 telefony. S kterým se mi bude pracovat lepe tak ten vemu a na tu Xperii neni fakticky zadna aktualizace ?? Dokázalůi by jste mi poradit naky jiny telefon treba HTC nebo Samsung do 5000,- Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Na xperii je aktualizace androidu nejvyšší 2.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Hmm tak děkuji za odpovědi. Asi si nejprve vyzkouším oba 2 telefony. S kterým se mi bude pracovat lepe tak ten vemu a na tu Xperii neni fakticky zadna aktualizace ?? Dokázalůi by jste mi poradit naky jiny telefon treba HTC nebo Samsung do 5000,- Díky Pokavad by si sebránil bazaru ... pouvažoval bych nad HTC HD 2 který na 5000kč v bazaru začíná (aukro atd ),dále se dá sehnad nějaký model Samsung Omnia s Amoled displayem , a možností pořizování HD videi ... též aukro atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slechta10 Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Tak mockrát děkuji za odpovědi. Podívám se po nějakych, ale jinak si asi pořídim tu Xperii X10 kdyz nic nenajdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
slechta10
Ahoj chtěl bych se zeptat který z těchto telefonů si vybrat poradíte prosím?? Děkuji za jakékoliv odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.