Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Batman: Arkham City- Sběratelka nebo ne?


Ondrej01

Recommended Posts

Ahoj, poslední dobou uvažuji, zda si předobjednat Sběratelskou edici Batmana: Arkham City nebo jenom obyčejnou hru, od GAME tzv. GAME EDICI ale zase s jinými bonusy, zajímalo by mě co si myslíte vy!

Sběratelská edice: http://cdn.gossipgamers.com/wp-content/uploads/2011/07/batman-arkham-city-collectors-edition.jpg (soška Batmana speciálně od Kotobukiya - podle oficiální licence DC, Artbook, mapa do hry, originální a inspirující soundtrack - nevím zda na CD, spíš ne, 6 kostýmů do hry a stažitelný digitální komiks)

Podle mě je jedinou výhodou CE ta figurka a artbook, jinak je zbytek buď stažitelný podle kódu, nebo in-game. Hra neobsahuje dokonce ani obal! Je pěkně blbě umístěna uvnitř artbooku, aby nezabírala tolik místa.

Cena 1399,-

Normální hra, ale s bonusy (GAME edice): Speciálně od GAME JRC: http://www.jrc.cz/produkty/scr/Zprava-720x450-Batman-Steelbook-GAME-Edition.jpg

(Svítící Arkham city baterka, Steelbook s Batmanem a Catwoman, 2 in-game mapy, 2 in-game kostýmy, Hratelná postava Robina - která není ani ve sběratelce!!)

Cena 899,-

Jako velkou výhodu beru plně hratelnou postavu Robina a Steelbook (baterka taky dobrá :)), challenge mapy se hodí, ale opravdu mi tu chybí ta soška, hlavně ta me pořád nutí rozhodovat :cry: Super je taky ta cena!

HLASUJTE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu