Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Downgrade 4.3.5 -> 4.3.3

Synyx

Otázka

Zdravím, včera jsem vyměnil psp za ipod 4g. a je tam iOS 4.3.5 a potřebuji downgrade ale nefunguje mi tl. power takže nevím jak ho dostat do DFU modů. Našel jsem pár návodu ale vůbec mi nešli. Potřebuji od někoho poradit krok za krokem co mam dělat. Našel by se tady někdo kdo by mi pomohl?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pokud nemáš zálohu shsh, kterou jistě nemáš, když jsi to vyměnil. Leda, že by původní vlastník zalohu udělal. To zjistíš tak, že se podíváš do cidie a tam nahoře ti bude svítit třeba 4.3.3. 4.3.5 je jailbrake, ale bohužel není nevratný. Takže při každém vypnutí musíš bootovat pomocí aplikace na JB. Pokud nemáš shsh tak jsi v prdeli jako já, a musíš čekat na vydání ios5, kterou snad podojej co nejdříve. :-D

Odkaz ke komentáři

• 0
Pokud nemáš zálohu shsh, kterou jistě nemáš, když jsi to vyměnil. Leda, že by původní vlastník zalohu udělal. To zjistíš tak, že se podíváš do cidie a tam nahoře ti bude svítit třeba 4.3.3. 4.3.5 je jailbrake, ale bohužel není nevratný. Takže při každém vypnutí musíš bootovat pomocí aplikace na JB. Pokud nemáš shsh tak jsi v prdeli jako já, a musíš čekat na vydání ios5, kterou snad podojej co nejdříve. :-D

iOS5 vyjde 12.10.2011, ale není jisté bude-li JB

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu