Marr Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 oukej, pisu te ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Taky se hlásím na crysis 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Crysis beruuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 oukej kluci ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Hm, na kolik by ten Crysis vycházel? Že bych do toho šel taky? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gazi Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Ahoj, beru Crysis. Na kolik to výjde a kam mám zaslat peníze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Vokoca: na CZ storu 519,- // pokud budes mit zajem, tak je nas 5 ;) /// na US Storu je to sice levnejsi, ale nekteri trvrdi, ze ve verzi z CZ storu je cestina, takze ja bych to bral z CZ storu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Do toho bych šel, za stovku se to určitě vyplatí. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 oukej, na prvni dil je nas 5 tak jeste posledniho na dvojku !! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Včera jsem psal někomu v jiném tématu, kdo měl zájem o slot u Crysis 2 - ale ještě se tady neobjevil, tak nevím. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 tak nakonec se mi do PM ozval Buchtic26, takze jsme KOMPLET !! ted, kdo to koupi? :-)) Vokoca? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 ja pocitam s tim, ze VoKoCA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 ten Burnout Crash asi nikdo nechce, co? :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Jo, Buchtic26 je přesně ten, kterému jsem říkal. c: Koupím to teda já. S největší praděpodobností se na PS3 dostanu až v pátek, ale s trochou štěstí by to mohlo vyjít už na zítřek. Bu brát teda jak Crysis 2 tak i první Crysis-- Takže založit dva nový účty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 presne tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 a hod nam do pm pokyny k platbe, me na crysis2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Tak jsem se dostal na PS3 už dnes, Crysis 1 i 2 jsem už koupil. Zde dám list kdo má co platit, PMka rozešlu. Přihlašovací údaje vám dám po platbě. c: Crysis 2: 1) Marr - ZAPLACENO 2) VoKoCA - KOUPENO 3) th0ca - ZAPLACENO 4) eiza 5)Buchtic26 Crysis: 1) Marr - ZAPLACENO 2) Nexikar - ZAPLACENO 3) JanisXP 4) andre.11 - ZAPLACENO 5) VoKoCA - KOUPENO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 je nejaky dil v cestine? a jaka je velikost jednotlivych dilu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Crysis 1 je v cestine a ma 3,7GB. Druhy dil by mel byt taky v cestine a ma 7,8GB cca... btw Crysis1 vypada docela pekne, ne tak hezky jako vypadal na PC, ale povedlo se jim to predelat. Jen ta obtiznost je jiny kafe nez v Crysis 2. Hraju to na Elite (delta?) a prvni level sem hral asi 2 hodiny :)) jo a Crysis 1 ma i trofeje =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 myslim, ze muzeme LOCK - diky vsem za obchod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 budete jeste delat jednu skupinu pro fifu ??? sel bych do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts