mina Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 muj nick je mina555 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 2, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Muj nick : romenoCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaikai Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 muj nick : zaikai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 ja jsem Wartryton a zaparim motorstorm :) a mam i fifu 08 nhl 08 a virtua tennis 3 ... kdyby ste neco chteli piste mi na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Můj nick Dejviz. Mám nový nick Dejvizmann! Ten starý už nepoužívám. Hry COD 5, MGS4, Dirt, Tekken 5 online, Rub N Dub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludivitto Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Můj nick: ludivitto Brzy mi přijde Warhawk, jinak hraju Resistance a PES 2008. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumca Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Muj Nick je: Lumca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 zdravim muj nick je Andam jo a hraju... vlastne teprve jednou jsem hral Motorstorm, tak se tam nekdy muzem potkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek362 Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 tak muj nick je vasek362 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 jsem tam jako HanCZ 8) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigpatos Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Čau tak jsem si řikal že bych si rad dal do contact listu naky lidi tady z fora ysme pak mohli my jako cesi a slovaci hrat treba spolu v jedny re nebo tak. Takže muj Nick je Dzunk a v nejbližší době budu hrát online hlavně motorstorm a resistance eda až u obojío dohraju carieru jsště bych doporučil adresu www.ps3tags.com kde si vyplníte svoje informace (verze ps3 hry nick na PSN apod) a každej tak ví jaký máte nick apod. Taky bych chtěl v tomhle topicu vše aktualizovat a vypsat všechny kdo chtěj aby se naš ps3 komunita na stránkách trochu zvýraznila marek_2080: přidávám seznam :D cau dzunk ja syn konstyho mas icq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubla1983 Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Ahoj sem přihlášený jako Bubla1983 a můj nick je milos1 hraju c.o.d.4 před nickem mám v závorce CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 ¨co mas v yavorce mas jen ve hre to nema nic spolecnyho s PSN nickem jo a takz bz bzlo dobry psat co mate za hry ja sem tam teda Dzunk a ted mam cod4 burnout paradise, UTIII, assassins creed a resi a motorstorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 ¨Tak se aktualizuju.. Mám nějaký nový hry ,takže momentálně online pařím - Resistnace: Fall of Man, Motorstorm, Need for Speed: Carbon a příští týden mně přijde Pro Evolution Soccer 2008 .. Nick: GameEsCZ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubla1983 Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 mám a dohrál sem ressistanc,motorstorm,darkness,c.o.d.4,heavenly sword a právě hraju lair Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 jejda, hodim sem aj svoj nick teda...na nete vela nehravam, ale vcera som si konecne kupil Warhawk :) Moj nick je Nirnaeth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 twigy_cz hraju CoD4 kde mam pred nickem jeste nazev klanu [CZE] twigy_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 :wohow: epilepticfishCZ hry viz podpis;) marek_2080: promazan OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 nic složitýho...MarrCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FinalShazam Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 tak můj nick je DeadShazam a hraju dost často resistance takže se těším až vás nakopu do p.... :cheesygrin::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 proc tam jeste nejsem napsanej v ty tabulce? :) PSN nick: heksa online hraju : Burnout Paradise a Motorstorm offline hraju : Hevenly Sword a Devil May Cry 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petkofutko Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 muj nick na psp je : apetan klido neco zahraju pres net :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro_SK Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 psn nick: Pietro_SK on-line hry: Dirt, CoD4, GT5 Prologue mam prazdny friend list, takze si ma kludne pridajte:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cucko Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 MotorStorm bych taky nekdy dal pridej si me muj nick je cuckocz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwic Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 zdarec rad pridam do kontaktlistu nejake lidi hraju zatim pouze s kamosem COD4 diky muj nick na PSN je ivosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.