Pit-Bull Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 joellie95 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion999 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 TheScruu999 Hraju NFS - MW, GTA IV, Terrarii, Saints Row 3, Uncharted 3, Little Big Planet autíčka. Pokud dostanu tip na něco žhavýho, jsem schopnej koupit cokoliv! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 (upraveno) Moje PSN : Rammzan Můžeme si zahrát : Killzone 2, Call of Duty 3, Gran turismo 5 !, Uncharted 3 Free2play MP. Napište mi ale pozvanku ze jste s console fora . Mám klávesnici takže odepisuji bleskurychle jak na MP tak ve zprávách. Upraveno Srpen 25, 2013 uživatelem pitris97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheRomano96 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 TheRomano96 Na online mám zatím jen Killzone 2. Ale teď bych moc chtěl Red Death Redemption tak uvidím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 (upraveno) Můj nick je wepopocz hlavně hraju mp ghost recon future soldier (vracim se po dlouhé době ) a začínám hrát i red dead redemption (goty) , jo a hledám někoho na coop ve far cry 3 koukněte se mi do profilu na psn na moje hry a jakoukoli můžem zahrát :) Upraveno Říjen 11, 2013 uživatelem wepopo změna her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartwright Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Ahoj muj nick: koli1980cz headset: zatim ne, v budoucnu urcite hry ktery hraju online: LBP 2 Fifa13 Uncharted3 The Last Of Us /ted asi nejvic teda kdyz je cas takze zatim spis novacek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 (upraveno) Ahoj můj PSN je Asura_CZech MP Hry Killzone 2,3 ale hlavně už se blíží GTA V a s ním GTA Online na kterej se moc těší takže kdo chce vykrást Banku atd.. a kecat u toho CZ/Sk tak sem jeho člověk. Headset ten už je na cestě takže ten budu mít. Jinak nehoním se za skórem radši si užívám hru což neznamená že se nesnažím vyhrát :-) taky se považuju za týmového hráče takže kdo chce ať si mě přidá. Ps: Sem na 14 dní mimo svojí PS3 takže se nedivte že to hned neodkliknu. A omlouvám se za chyby posílám to z mobilu Upraveno Srpen 29, 2013 uživatelem PitBull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Jejda, jsem vůbec nevěděl že tu máme dva PittBully :D. Každopádně si tě přidám.. půjdem vykrást banku ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 přidám se k vám, budu si rád vozit prdel ve vašich vyleštěných bourácích :P jen ten headset to někde chce za levno splašit :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TripleDouble Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Zdravim. Přidejte si mě. Chystám se hlavně na GTA Online. Nick: TripleDoubleCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 zdravím každopádně GTA V budu pařit online, a ted zatím jedu BTF3, Killzone 2 a 3 PSN nick: BigMauzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamOne Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Ahoj všichni! Refreshuji ještě jednou svůj status vzhledem k počtu uživatelů, kteří se chystají hrát GTA Online. Založili jsme ryze českou crew: "Sunday Drivers LS", zatím budeme hrát v pěti vzájemně se znajících lidech, ale pokud byste měli zájem se připojit, budeme jedině rádi. PSN nick: Adam-OneCZ GTA Online hráči jste vítáni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirikk Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 (upraveno) Ahoj.. Taky se chystám na multiplayerovou pařbu takže nick TNKD jinak headset pořídím si... A chystám se hrát i NHL 14 takže kdo má či bude mít určitě si můžeme zahrát :) Upraveno Září 21, 2013 uživatelem Jiří Šustek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Serko lidi, v úterý si jedu pro GTA Five.. snad mě neodsoudíte, že až tak pozdě. Jakmile bude GTA online počítejte se mnou tak na 2-3 hoďky denně. Headset mám, takže přidávejde "marciiverson3". :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiciN Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 můj nick je kicin_ ps3 mam chvíli, ale hraji FIFA 14, GTA V a plánuji GT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Gonzorczyk Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Pro budouci hrace GTA Online - Ezreal_17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wor3ch Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 (upraveno) Zdar, headset mam, ale preferuju skype. PSN ID w0r3ch_ps Od ted hraju online uz pouze PS4 a to hlavne BF4 Upraveno Prosinec 14, 2013 uživatelem wor3ch zmena aktualne hranych her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 ahoj všem momentálně ujíždím asi jako dva miliony lidí na gta, takže přidávejte ať je nás čechů a slováků co nejvíc pohromadě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3NDor Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 PSN Nick: endorek Momentálně jedu hlavně Tekken Revolution, Dust 415 a betu BF4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildfirecz Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 (upraveno) Tak já se taky přidávám :) Vlastním PS2 Slim, PSP2, PS3 Slim a chystám se i na PSVita ;) Každopádně PS3 mám už skoro 6 let z toho jsem tam skoro 3 roky nebyl ale kvůli GTA V jsem tam teď zase každý den :D Je mi 20 let kdyby to někoo zajímalo a mám i headset k PS3 ;) Tak si mě klidně přidejte a zapaříme buď GTA 5 Online nebo něco jiného ;) Do pozvánky ale napište, že jste čech nebo slovák :) píše mi totiž dost cizinců které si ale nepřidávám :D Upraveno Říjen 18, 2013 uživatelem Wildfirecz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutak87 Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 (upraveno) Už nemám PS3 Upraveno Květen 9, 2015 uživatelem lutak87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1gallo Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 nick: gallo8482 zatial hry: COD ghost, far cry 3, uncharted 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HUMAN Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Moje online name je HUMAN-CZ.MW 2,MW 3,SNIP.ELITE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 (upraveno) Tak refresh, staro-nový nick - krocanek Hry: Fifa 13, GTA, GT a koupím cokoli, co se zrovna hraje. Upraveno Prosinec 5, 2013 uživatelem kruta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 dex_cz, fifa 14 , diablo 3 , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.