hakisak11 Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 (upraveno) nick: MultiRECman hry: Killzone 3,Battlefield 4,FIFA 16,The Last Of Us Upraveno Prosinec 6, 2015 uživatelem hakisak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Carville Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Já bych rád s někým spíše zahrál fifu 16 nebo NHL Legacy :-) muj nick je carville1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meichel Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Taky ted smazim NHL Legacy. MeichelCZ. Za jara prejdu na FIFU16.;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beslip Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2016 Můj Nick je Beslip ... Nejvíc pařím Cod MW3 a nebo The Last of Us 😊 klidně si mě přidejte 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AudioLabs Odesláno Červen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2016 čaute môj nick je AudioLabs...... hrávám najčastejšie GTA V,NHL 15 tak kľudne si ma pridajte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrEdDy Odesláno Září 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2016 Asi už je to off, ale MrEdDy23cz a hry cokoliv ;) GixinCZ PS3 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.