Jonny Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Jonny - hraju tekkena a resistance 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhoolender_CR Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 hojet chtel bych udelat opravu : PSN Zhoolender_CZ hraju : BBC,GTA 4,FIFA09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 taky opravu:roll: danielgtbmx už nehraje cod3 a resistance ale grid,condemned2,skate a motorstorm diks:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Spilif3 - Motorstorm,Army of Two,Fight Night Round 3, Killzone2,RS Vegas2,GTA IV rád cokoliv zahraju8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juki604 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 jukiss - LBP, MGS4(HIDEOut - klan), Resistance 2, GTA4, Burnout, Far Cry 2, Mortal Kombat, Unreal Tournament 3, Killzone 2(bude) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Ondrass90 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 HOWEN6 - mám Resistance 2 a GTA IV, ale momentálně hraju pouze to gta a to hodně často, takže kdo bude chtít zahrát, ať se ozve... žádnýho čecha ještě ve friendlistu nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Hraju asi hlavně Skate po netu a FC 2 a muj Nick Na PSNku je livingdeadoy :psp::psp::bash::bash::wohow::roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 BigDadyKane a hraju hlavně Warhawk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkWindScorpion Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 můj nick je DarkWindScorpion a mám platinovku z RE5 a kdyby někdo chtěl zahrát Versus a nebo nějaké rady ohledně RE5 tak at si mě hodí do přátel ve své ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba7iceman Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 nick: kuba7iceman hry: Resistance 2, GTA IV, FIFA 09, Burnout Paradise ...kdykoliv se ozv?te, kdy? budete cht?t zahr?t nebo si m? p?idejte do p??tel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laserdance65 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Nick: Laserdance65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 nick: MarwaCZ hry: MGS4, Killzone 2 (zatím - PS3 mám 2dny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nymphek Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Můj nick je Nymphek a hraju nejvíc Killzone 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 jeste jednou oprava online hraju motorstorm,far cry 2,skate,condemned 2 nekdy grid pridejte si me (danielgtbmx) muzem neco zaparit sem zatim lama ve fc 2 mam 3exp :) ale skate onlinemi skorem de:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLAFKO14 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Ak niekto chcete tak si ma pridajte...HRAVAM...KZ2...GTA4..RE5...COD4 PSN:BUBACIK14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Nick: PanicManiac Hry: Zatím mám jen LAIR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpiof Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Můj nick je : joska_cz sem začátečník a zkouším hrát : BATTLEFIELD-BAD COMPANY , MOTORSTORM , NFS-UNDERCOVER .Nejvíc tedy bad company,ale nějak mě to prostě nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 nick: Kuliss9 online hry: FIFA 09, MOTORSTORM, TEKKEN, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czman123 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 onLine Nick czman123..online urcite : Killzone 2 Army of two Battlefield : Bad Company Resistance :bash::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seznam Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Čau můj nick je:seznam hraju hlavně Dirta už se nemůžu dočkat dvojky mám ji objednanou.Kdo si chce někdy swe mnou zadrtit uložte si mě. Jinak mám GTA IV,Assasina,Lair,GT 5 prolog,Fear,Darknes,Uncharted ,Litlle big planet,Oblivion,Resistance... zatím zdar Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yennik Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Tak take bych se rad pridal do komunity. Muj nick na PSN je yenniik. Hry: Killzone 2, Resistance 2, GT5 Prologue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričin93cz^ Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Muj PSN nick je ricin93cz,mam okolo 18-20ti her,hraju vsechny,ted hlavne kvuli trophies apod.Ze svyho vyctu treba pripomenu CoD5 (rank 40 Major) nebo Battlefield 1943 (budu mit pristi tyden).Dale z her ktery podporujou online gaming treba Killzone 2,Motorstorm,FIFA 08,NHL 09,NBA 08,Resistance 2,GTA IV,Mirrors Edge,Tom Clancys HAWX,Tom Clancys ENDWAR,Far Cry 2,Haze,MoH: Airborne...No a kdyz jsem se tak rozepsal tak napisu i ty offline: Fallout 3,Time Crisis 4 s G-Com 3 pistoli...mozna jsem na neco zapomel,ale to je jedno.Prominte ze je to bez diakritiky,pisu to v rychlosti.... 160 GB PS3 Owner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartwright Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Ahoj, muj nick je koli1980 cz momentalne mam tyto hry: Nhl arcade, Fifa 09, Resistance, Motorstorm: Pacific rift, Fight Night Round 4 a UFC 2009 tak si me pridejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deadman29 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 muj nick je vladimirekcz,hraju cod4,cod5,bornout,battlefield 1943.tak si me pridejte at muzem hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.