Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PC problémy s grafickym ovladačem

LoCo99

Otázka

Zdar, mam tuhle sestavu

ASUS M4A78-EM

PHENOM II X4 945

DDR2 2,5gb 667mhz

ATI HD4850 512mb (klíčovej údaj asi že)

OP : W7 64bit

Co mám za problém je, že mi už asi tak rok dělaj problémy ovladače na grafickou kartu... bylo mi to tka nějak jedno až doteď, všechny hry mi fungovaly, žádný artefakty nikde, FPS v pohodě, jenže ted mam koupenej Battlefield 3, a už jenom beta chce prej Catalyst verze 11,9 . Fajn, tak jsem si na vistích 32bit stáhnul 11,9 , zapnu to, po minutě černýho okna se něco načte, slyšim zvuk, a najednou prc, BSOD s tim že aticmpaq.sys něco (googlil sem to a zkoušel sem různý rady, nic). Tak sem si obstaral dvd s W7, naformátoval disk , naistaloval, stáhnul jsem 11,9 catalyst , na tom jsem v pohodě odehrál 2 hodiny COD.BO. Dneska zapnu, že zkusim ten battlefield 3 betu, tak zapnu, naloaduje se to, už sem se moh pohybovat a najednou zas zásek, čáry přes obrazovku a restart... Tak sem si stáhnul jakýsi ovladače 11,10 preview který jsou určený pro BF3, s těma to projistotu nejde vůbec, mam furt černý okno, a když zkusim třeba COD 4 tak jde vteřinu, sekne se, za 10 vteřin odsekne a furt dokola.

Takže otázka je, kde je chyba, napadlo mě že může bejt něco v biosu, bios jsem flashoval o předminulejch vánocích kvůli phenomu, ale potom mi catalysty normálně šli, začli blbnout až dýl u novějších verzí

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zkouším udělat flash VBIOSu, ale nejde mi to, píše mi to P/N mismatch, jakobych nevěděl co mam za grafiku. Vyšel zase novej ovladač pro atiny na BF3, s tim už se hra zapne, hraju asi vteřinu a zásek, čáry pres monitor a BSOD s problemem v paměti s aticmpaq.sys na adresa 0x blablabla.

Odkaz ke komentáři

• 0

když nainstaluju ovladače tak to dává BSOD uplně při všem, bez ovladačů můžu hrát všechno bez problému ale nespustim BF3 protože tam je softwarovej požadavek na catalyst 10,9 minimalne

teploty při BF3 ti neřeknu, ale třeba v klidu mam ted 47 (komp běží ted asi 9 hodin, pred 5ti minutama sem dohrál, ale i tak je to asi normalni hodnota co mívám, dřív sem měl ale i 39) , při BO mam 57.

Odkaz ke komentáři

• 0

bios nema na kartu vliv...(bios na karte uz je jina vec), videl bych to na problem u prepinani mezi 2D a 3D rezimem

cerna obrazovka se mi stavala i me u BF3 (ovsem mam starsi drivery, taky AMD)... ale ted uz to jede..

ale napada me jestli ti to treba nedela nejakej jinej soft? me to napr. shazoval smart doctor pri OC karty,

zkusil bych starsi ovladace (prioritu bych videl, stabilizovat system a teprve potom BF3) dalsi dotaz je co mas za kartu

edit: doporucuju s tim jit na pc-help.. pred nazev topicu das BSOD: nazev... popises priciny a vytahnes DUMP (zalohu) modre smrti.. hodis ji napr. na leteckou postu, a nekdo se podiva a rekne ti co ti to shazuje ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu