sorrowkek Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Zdravím, nedávno mi spadl psp 2004 - slim na zem a rozbil se mi display (nevidím prasklinu ale když ho pustím tak obraz vypadá jako čísla v Matrixu). V Českých Budějicích jsem hledal v kamenném obchodě náhradní displaye a nenašel nic. Jedu znova na kolej do Prahy a tak by mně zajímalo, zda byste mi někdo neporadil obchod v Praze (nebo ČB), kde určitě najdu náhradní díly na psp za přijatelnou cenu. (googlil jsem googlil kamenné obchody v ČB nebo Praze ale našel pouze bazary a nebo e-shopy.) Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Pokoukej toto forum, ty zakladní temata, ne ty co udělal někdo ty Důležite co jsou hned první někde jsem četl o Pražskem PSP, XBOX? atd obchodě kamenem, ale nevím kde to tu pokukáš tam to musí být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Hmm třeba Aukro.cz, tam se dají občas sehnat náhradní díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorrowkek Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Hmm třeba Aukro.cz, tam se dají občas sehnat náhradní díly. Ano to vím, je toho na netu hromada. Ja jsem chtěl kamenný obchod, abych si tam pro to skočil ve čtvrtek a měl hotovo. Myslel jsem, že má někdo zkušenost s nějakým obchodem v Praze, jelikož se tam moc neorientuju a všude, kde jsem hledal, měli maximálně kryt na baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.