jura555 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Ve věku 56 let zemřel bývalý ředitel a jeden ze zakladatelů americké počítačové společnosti Apple Steve Jobs. http://www.apple.com/ Je to velká škoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 R.I.P Steve :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Je to stejná ztráta, jako když žemře kdokoliv jinej, ale tenhle pán pro mě hodně znamenal. :( A v první řadě umřel manžel a otec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 No ja nejsem zrovna jablickar, ale jobse mi je hodne lito, preci jen ty reci o vizionarstvi, jsou dost pravdive.....krom toho, zemrit takhle "mlady", to je mi fakt lito spis jeho rodiny nez applu, ikdyz jsem zvedavy, co to s applem udela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Říkali že rakovinu slinivky porazil,ale neni to vubec pravda odesel ,protože na tom byl opravdu špatně ,je mi ho opravdu líto a jak píše DesMond co bude s appelem? Už to nebude jako dřív! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Tak apple preci jen neni jen jobs a asi si bude drzet toho ducha a identitu, jakou jobs vytvoril, otazka je jestli to vydrzi....nevim osobne jak moc za zrodem vsech "iNastroju" jobs stal, ale verim ze dost, tak jen doufejme, ze ma v tomhle sve nasledovniky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Snad se objevi nekdo se stejnou kreativitou a napady protoze Jobs mel neco co jen tak nekdo nema... RIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Jobs byl zakladatel Apple ne , o jeho nemoci se začalo mluvit již cv roce 2004 ... před měsícem odstoupil z funkce výkoného ředitele Apple ...tudiž se dalo předpokládat že se konce roku nedožije , kvuli zhoršenému zdravotnímu stavu ... Je to stráta pro jeho rodinu a jeho blízké ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 :cry:...:cry:....:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Tohle byla největší revoluce. V tý době mi bylo 13 a měl jsem svůj první mobil, na kterým jsem hrál hada a neměl jsem tušení, co je MP3. A v tu chvíli Jobs přišel s tímhletím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 To ani neni tak davno jak bych rekl.....kazdopadne jobs je tam jeste v pohode, ne takovy vychrtlik jako nyni....a ta prezentace ci spis jeji uroven ve srovnani s temi dnesnimi je lehce usmevna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Byl to machr a genius, který de facto stvořil IT. Prosadil například, že by se PC mohlo ovládat myší (a samozřejmě plno dalšího) Apple produkty mám rád, jsou kvalitní, stylový a jednoduchý, což byla i práce Jobse. Chtěl aby všechno bylo jednoduchý a snažil se pro to udělat maximum a v tom je hlavní síla Applu. Taky to byl velmi skromný člověk, který se vzdal roku 1997 svého platu a od tý doby dávál vše, co měl dostat, na dobročinné účely. Je ho velká škoda, hlavně proto, že zemřel tak mladý a nemohl dát další průchod svým myšlenkám a vizím, které v sobě do posledního výdechu nosil a které mu čas nedal prostor je realizovat. Svět bez něj bude něco postrádat, byl to jeden z míla lídí, kteří budou světu opravdu chybět. Rest in Peace Steve, nechť je Ti tam nahoře lépe než tady, snad už to tvoje trápení skončilo.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Něco na odlehčení situace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Sice pozdě ale nevšiml jsem si že tu na to je topic. === R.I.P === Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.