tekken90 Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Ultra Recovery je nová aplikace, která přináší 2 Recovery menu do PSP, klasické Recovery a Ultra RECOVERY v2, což je Recovery s plnou grafickou úpravou + nové volby. Před instalací se ujistěte že: 1 ) Máte PSP s CFW ( kromě 3.71 M33) 2 ) Baterii nabitou na minimálně 60%¨a připojený adaptér ( tato ochrana může být přeskočena stisknutím L+R) 3 ) Software vyžaduje 2,8 Mb volného místa ve flash0 ( instaler uvolní 6 Mb automticky) 4 ) Je doporučeno před instalací naformátovat kartu Použití: Při zapínání PSP stiskněte R pro klasické recovery Při zapínání PSP stiskněte L+R pro Ultra Recovery Postup: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/92614/UltraRecovery.exe_3.31MB.html 1 ) Spusťte archiv a vyberte jednotku kam chcete archiv rozbalit ( Memory Stick) 2 ) Nainstalujte Ultra Recovery Funkce: - Totally graphical Structure - Access USB to memory stick, flash0, flash1, flash2 and flash3 - Possibility of taking 5 applications in flash1 - Possibility of taking to 5 xmb themes complete in memory stick - Stick of flash0, flash1, flash2 and flash3 Allows to create a Backup in memory - Option of format flash1 and creating the necessary folders of the applications flash - Option of return to firmware 1.50 - Creative of Eboot recovery in memory stick - Access to the classic Recovery Vše provádíte na vlastní riziko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 jaky tak jsou ty novy funkce?a jinak super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 jaky tak jsou ty novy funkce?a jinak super :) nachlup stejny dotaz! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 jeste by to chtelo screen/fotku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 nachlup stejny dotaz! ;) nepochopil jsem smysl tohoto postu :D jeste by to chtelo screen/fotku :) az nabiju psp na 60% tak sem tu fotku hodim;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 WoW vypada hodne nice, jdu nabijet baterii a jdu na to.. doufam ze se mi tam vejde kdyz mam Applecor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 akorat to neni anglicky nebo cesky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 2Hojas86:presne tak....ale pochopit se to da EDIT: nevite kam se to do flashe ulozi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 mata: do flash0:\kd\recovery_grafico.prx no nic jdu to prelozit :D EDIT: no tak to jaksi nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 az nabiju psp na 60% tak sem tu fotku hodim;) pokud čtu dobře dá se to přeskočit...L+R:lol: PS:podle mně je to celkem na how*o:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 mata: do flash0:\kd\recovery_grafico.prxno nic jdu to prelozit :D vim ze delas preklady jen do CZ, ale udelej pro sim - pro mne - preklad i do EN, pokud to bdues delat, popr. napis jak na to, protoze je to imho obrazek a ja nvm jak ho vyextrahovat.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 lol na qj to uplne sprdli... vraj to ma 2.8 MB a ma sa to instalovat do flash... a naco 2 recovery? nanic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 na co dve recovery.?? na to aby si nejvetsi master proto ze mas dve recovery..:D ale vzhledove to neni spatny..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 tak jsem to zkusil nainstalovat: Zapnul jsem to, najela úvodní obrazovka a potom jsem si vyslechl nějaký španělský komentář, kterímu jsem tak z poloviny rozuměl (vzhledem k tříleté výuce tohoto jazyka) a potom se mi PSP pokaždé sekne a vypne. Nevíte kde je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.