xbox Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Cau,mam velky problem s plynulosti vsech her ,ale nejvice je to znatelne u teto hry.Kdyz vyjdu treba na strechu budovy,nebo se podivam do dlouhe chodby ,tak uplne vidim pokles fps a skubnuti.Trha se to i pri chuzi a nejhorsi to je ,kdyz prijdu do nove lokace,tak se to strasne skubne ,ale dela me to i pri nejnizsich detailech,proste se to chova uplne stejne jak na vysoky,tak na nejnizsi fakt to nechapu. Moje sestava:i7-960,6gb ram,zdroj 850w,1tb disk rychlost 7200 otacek,grafika amd 6970,nove preinstalovany windows 7 -64bit. Ovladace na grafickou kartu stazenne nejnovejsi.Nevi nekdo cim by to mohlo byt?? Pocitac je tyden stary. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Zkoušel si vypínat Anisotropic Filetrin? I když z toho by se to zas tak hryzat nemělo... Ještě zkus vypnout Ambient Occlusion, ta mi dělá nejvíc problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Rikas, ze se ti skubou vsechny hry? To je divny, u Deus Ex bych to typoval na nekompatibilitu ovladacu od grafiky (u novych her je to normalni), ale jestli to dela u vsech her, to je divny na tyhle sestave by ti to melo svistet v pohode i se zapnutym vyhlazovanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Můžeš se zkusit podívat do procesů když hru zapneš co zabírá nejvíc procent CPU-- Mě se jednou povedlo nějak získat program, který si toho bral tak půlku, a pak se mi škubalo vše taky. :D Ale to je celkem nepravděpodobný, jestli máš počítač nově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Jo,bohuzel vsechny a v tom deus ex jsem vypnul opravdu vsechno vyhlazovani.Zkousel jsem schvalne betu battlefield 3 a proste to same.Nema na to vliv zmena snizeni detailu ani rozliseni a to jsem dal dokonce na to nejnizsi 800x600 ze byly videt uplne kosticky a pri chuzi trhani jako prase.Dead island jeste horsi. Ze by pomale nacitani z disku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 to ne, kdyby byl v haji disk, tak by to spis padalo, co mas za desku? Tohle fakt vypada na nekompatibilitu ovladacu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Asus Sabertooth x58,Jeste jsem si zpomel ze jsem zkousel benchmark Ungine Heaven dx11 tam se to skublo jenom ze zacatku jinak krasne plynule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 a ovladace od desky si instalovat z CD nebo z netu? Na CD byvaji stare verze, nebo tam muze byt nekompatibilita s 64bit systemem atp. Budes to muset ruzne prozkouset, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 zajímavý na tuhle sestavu...zkusil bych ještě nainstalovat net framework... jelikož je to nový PC tak tam možná nebude a může to způsobovat to sekání ale možná je to blbost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ovladace od zakladni desky stazenne nejnovejsi z internetu a net framevork jsem tam musel doinstalovat,protoze me bez toho nesel zpustit ten bechmakr.Mam proste smulu,jedine jeste jedna vec,u kamose jsem zkousel spustit deus ex na netbooku,kde je dvoujadro intel sandy bridge,4gb ram,grafika nvidia 525 m ,rozliseni 1600x900 a hra se drzela na hranici 30-45 fps ,ale aspon tam nebyly,takovy skubance jako u me a hlavne,se mu to plynule uklada na disk ne jak u me,ja prijdu do nove lokace v horni cati obrazovky se zobrazi logo ukladani a strasne skubnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 skládal sis to sám nebo si to tak už koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ne mam to slozenne od znameho,ale mam uz od nej treti a tam ty starsi slapaly bez problemu fakt to nechapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 nevím jeslti to může mít vliv na procesy ale zkus se podívat v biosu jestli třeba paměti mají nastaveny správny časování a dělá ti to i u nenáročných her...co já vím třeba CS 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ano, CS jsem nezkousel,ale dela to treba i v combat arms. V biosu jsem dal tovarniho nastaveni,ale porad beze zmeny.Zkousely jsme tam dat i jinne ramky kingstom hyper ddr3 a tim to take neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 no sakra tak čim to? :) spust hru a pak správce uloh a mrkni jakou to má zátěž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Tak,zatizeni procesoru ve hrach nepresahne 50 procent,zkousel jsem vsechny mozny hry od combat arms,call of duty az po battlefield 3 beta. Nemuze to byt treba v ty graficky karte neco s pameti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Tady jeste prikladam kratke video http://www.youtube.com/watch?v=vRUm5nLJCM0 Ale koukam ze nejsem sam kdo ma tento problem http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=110142&st=0&sk=t&sd=a&start=100 nebo http://extrahardware.cnews.cz/deus-ex-human-revolution-%E2%80%93-vykon-grafik-v-interaktivnich-grafech?page=0,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.