Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

deus ex human revolution-problem


xbox

Recommended Posts

Cau,mam velky problem s plynulosti vsech her ,ale nejvice je to znatelne u teto hry.Kdyz vyjdu treba na strechu budovy,nebo se podivam do dlouhe chodby ,tak uplne vidim pokles fps a skubnuti.Trha se to i pri chuzi a nejhorsi to je ,kdyz prijdu do nove lokace,tak se to strasne skubne ,ale dela me to i pri nejnizsich detailech,proste se to chova uplne stejne jak na vysoky,tak na nejnizsi fakt to nechapu.

Moje sestava:i7-960,6gb ram,zdroj 850w,1tb disk rychlost 7200 otacek,grafika amd 6970,nove preinstalovany windows 7 -64bit. Ovladace na grafickou kartu stazenne nejnovejsi.Nevi nekdo cim by to mohlo byt?? Pocitac je tyden stary.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rikas, ze se ti skubou vsechny hry? To je divny, u Deus Ex bych to typoval na nekompatibilitu ovladacu od grafiky (u novych her je to normalni), ale jestli to dela u vsech her, to je divny na tyhle sestave by ti to melo svistet v pohode i se zapnutym vyhlazovanim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo,bohuzel vsechny a v tom deus ex jsem vypnul opravdu vsechno vyhlazovani.Zkousel jsem schvalne betu battlefield 3 a proste to same.Nema na to vliv zmena snizeni detailu ani rozliseni a to jsem dal dokonce na to nejnizsi 800x600 ze byly videt uplne kosticky a pri chuzi trhani jako prase.Dead island jeste horsi. Ze by pomale nacitani z disku??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ovladace od zakladni desky stazenne nejnovejsi z internetu a net framevork jsem tam musel doinstalovat,protoze me bez toho nesel zpustit ten bechmakr.Mam proste smulu,jedine jeste jedna vec,u kamose jsem zkousel spustit deus ex na netbooku,kde je dvoujadro intel sandy bridge,4gb ram,grafika nvidia 525 m ,rozliseni 1600x900 a hra se drzela na hranici 30-45 fps ,ale aspon tam nebyly,takovy skubance jako u me a hlavne,se mu to plynule uklada na disk ne jak u me,ja prijdu do nove lokace v horni cati obrazovky se zobrazi logo ukladani a strasne skubnuti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu