kony1468626642 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2011 mam dashboard 13599 a flash 2.0 všechno v pohodě ale nejede kinect když zapnu xko tak to píše: Update Required a system update is required to use kinect. to get the update , sing in to Xbox LIVE. from more info, visit www.xbox.com/update nevíte někdo co s tím? Citovat
0 Ravendhi Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2012 Tak něco děláš špatně, aktualizace se musí nabídnout i když je to stejná verze, která už v xboxu je. Pokud je nižší tak se nenabídne. Složka na flashce musí mít přesně stejný název, jako je v tom návodu, jednoduše ji prostě stačí rozbalit na flasku, čímž ti vznikne složka s názvem $systemupdate a v ní hromada souborů. edit: a teď se musím omluvit, protože to zrovna zkouším a nejde mi to taky, takže až přijdu na to čím to je, napíšu to sem... Citovat
0 Drtiovce Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2012 Hele, řešil jsem teď podobnou věc, vlastně stejnou. A nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem souboru launch.ini změnil noupdater=true na noupdater=false a po updatu podle návodu nahoře jsem to zase dal zpátky. Zkus teda změnit ten launch.ini na noupdater=false. (pokud to teda ještě řešíš, koukám, že to je celkem dávno) Citovat
0 chipomil Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2012 davno a jeste slo o flash a ne rgh Citovat
0 Drtiovce Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2012 Promiň promiň, jen jsem to sem chtěl napsat, kdyby měl někdo podobnej problém (jako já) a narazil na tohle vlákno (jako já) tak by mu to mohlo pomoci ten problém vyřešit. (mě by to dost pomohlo). Citovat
Otázka
kony1468626642
mam dashboard 13599 a flash 2.0 všechno v pohodě ale nejede kinect když zapnu xko tak to píše:
Update Required
a system update is required to use kinect.
to get the update , sing in to Xbox LIVE.
from more info, visit www.xbox.com/update
nevíte někdo co s tím?
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.