CiD Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Zdravím, jelikož mě baví hry z tohoto období hlavně po internetu, chce se zeptat z těch kdo má originál, hraje to ještě dost lidí nebo to nemá cenu kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 no hraje to dost lidí (ale spíš zombie mod, kterej de i bez originalu), ale spíš si kup BF3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 aha, zombie mod mě nebaví takže asi nic.... BF3 jsem hrál betu a nebavilo mě to...v podstatě jako bych hrál převlečeny BC2... to radši zahraju red orchestru 2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 no asi takhle na pc si kup hru a víš že to lidi pařej a navíc nějakých 400 tě asi nezabijě ale naposledy jak jsem to hrál tak serverů tam bylo +-350 a tu urážku BF3 přehlédnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Tak jde mi o tom, že když už bych si tu hru koupil (na aukru pouze 199,-) tak bych chtěl vědět jeslti ten multiplayer někdo ještě hraje...kvuli singlu bych si to jinak nekupoval... a jinak na BF3 to urážka nebyla... jen mě to zkrátka nijak nedostalo na to jaky okolo toho bylo halo (vim že to byla pouze beta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 No jestli to bude mít cd key tak ano bohužel už nemám cod waw (origo) tak nevím kolik tam je lidí a ten battl jsem bral jako vtip:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 je to jen cd-key přes steam... jinak nekupuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 já to třeba hraju (občas) ale pořád mě to baví když tě baví hry z toho období tak si ji určitě kup :) a hraje to pořád dost lidí na to aby sis pořádně zahrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 to jsem chtěl slyšet :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rage Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Určitě si kup. je to super, super prostředí. Super zbraně a hratelnost. Velice dobře propracovaná hra. Já osobně originál mám a hraju CoD 5 každou chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.