Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS Vita Magazín (portál s novinkami) - přijmu pomocníky!!!

Recommended Posts

Odesláno

PS Vita Magazín (portál s novinkami)

psvmag.jpg

PS Vita Magazín je nový česko-slovenský portál věnující se herní konzoli Playstation Vita a okrajově i jeho staršímu bratříčkovi PSP. Denně přinášíme velkou spoustu novinek ze scény PS Vita. Na našem webu naleznete nejen nejžhavější informace o softwaru, hardwaru a chystaných hrách, ale rovněž také mnoho prvků, jež vám pobyt na našem webu zpříjemní. Nachystali jsme pro vás plnohodnotné fórum, propracovaný systém komentářů, můžete vkládat vlastní příspěvky do shoutboxu a dokonce sami nějaký ten článek napsat a poslat jej do světa.

Naším hlavním cílem je vybudovat dobrou komunitu zabývající se systémem PS Vita, která se na náš web bude ráda vracet a nalezne tu veškeré potřebné informace. Náš tým si klade vysoké cíle a rádi bychom se stali jedním z největších webů, jež se věnují problematice herní konzole Playstation Vita. Jsme otevřeni všem možnostem a vašim nápadům. Budeme jen rádi, když se s námi podělíte o vaše poznatky a pomůžete nám web nadále zlepšovat. V našem týmu jsou jen schopní lidé, kteří se vám budou pokoušet pomáhat a vytvářet tak přátelskou atmosféru na našem portálu.

Přidej se k nám!

Líbí se vám náš magazín? Rádi byste se i vy aktivně zapojili do chodu tohoto webu? Nové síly se vždy hodí, tak neváhejte a kontaktujte hlavního admina. Hledáme lidi téměř na jakoukoliv pozici, od novinkářů přes recenzenty, moderátory až po propagátory našeho webu. Nebojte se a vyzkoušejte si, jaké to je stát se součástí webu, který má budoucnost.

Piště prosím vaše názory na web, díky.

Link: http://ps-vita-magazin.cz

EDIT: Nabízím i místa pro zpětné odkazy a popřípadě rád vyměním odkaz s vaším webem, pokud bude splňovat alespoň minimální požadavky na kvalitu.

• 2 weeks later...
Odesláno

Všiml jsem si tu toho a aji jo celkem se mi ten magazín líbí,pár článků už jsem tam přečetl ale tak samozřejmě se to moc nerozjede než bude PSV k prodeji.Vitu si možná koupím ale až pozdějí-až bude víc her,bude slevněna a podobně..+Pokuď na PSV vyjde takové Gran Turismo nebo GTA:VCS jako na PSP ale s lepší grafikou a podobně tak to bude MEGA BEZVA ! :)

Odesláno
Všiml jsem si tu toho a aji jo celkem se mi ten magazín líbí,pár článků už jsem tam přečetl ale tak samozřejmě se to moc nerozjede než bude PSV k prodeji.Vitu si možná koupím ale až pozdějí-až bude víc her,bude slevněna a podobně..+Pokuď na PSV vyjde takové Gran Turismo nebo GTA:VCS jako na PSP ale s lepší grafikou a podobně tak to bude MEGA BEZVA ! :)

GTA:VCS to ne, to bych radši chtěl port GTA 4, ale na PSV se má údajně dělat GTA 5

Odesláno
Říkám že něco na způsob toho a tím mylím graficky a hlavně pohledem protože :Chinatown Wars sice nebyla špatná ale ten pohled z hora no..

Souhlasím GTA CH. mělo i celkem dobrou grafiku, ale zdála se mi odfláknutá. Grafika u GTA VCS podle mě je už stará a nové GTA by na Vitu mělo mít prej grafiku jako u HD notebooku

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 2 months later...
  • 3 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu