Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefunguje vystup HDMI jen kabel dodavany s konzoli

berry79

Otázka

PLS pomozte, nefunguje vystup HDMI z PS3ky- prestalo to najednou jit, TV mam FULL HD pripojeno HDMI kabelem...prepnu na vystup pomoci kabelu co je dodavan s konzoli, ale kdyz se pokousim vystup HDMI tak mam cernou obrazovku...tak nevim zda se da nejak resetovat nebo je kaput vystup HDMI:cry:

ma nekdo zkusenost ci radu?

dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pokud ps3 poznala po resetu připojení hdmi, skus ještě jiný hdmi vstup do televize. Mám tv od LG a na prvním vstupu mi konzole taky nešla, ale až jsem ji připojil přes druhý vstup, tak už najednou šla. A na prvním vstupu mi zase jde satelit.

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám PS3 připojené k monitoru. Fungovalo vše normálně. No stalo se mi to, když jsem chtěl spustil Gaia manager. Černá obrazovka a nic se nedělo. Vypnul jsem a zapnul tlacitkem na PS3 a HDMI nic. Nastaveni jsem žádné neměnil. Zkoušel jsem i propojit s televizí a také nic. Zkusil jsem AV kabel do TV a ten normálně funguje. Zítra zkusím jiný HDMI kabel a uidím...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu