Hrubeec Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 ahoj mám tu dvě fleshlý mechaniky a otázka zní: musí se při výměně dvd-rom mechanika znovu nafleshovat? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Ano. Z původní mechaniky je potřeba získat DVD Key a ten zapsat do vyměněné mechaniky. Doporučuje se zachovat také typ mechaniky, to znamená Lite-On za Lite-On, BenQ za BenQ atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Ano.Z původní mechaniky je potřeba získat DVD Key a ten zapsat do vyměněné mechaniky. Doporučuje se zachovat také typ mechaniky, to znamená Lite-On za Lite-On, BenQ za BenQ atd. doporučuje? nebo jde o nutnost. četl jsem, že při nahození updatu dashe na XGD3 formát je zapotřebí mít v xboxu původní tovární mechaniku, ale jeden uživatel tady na fóru psal, že má spoof mechaniky a nejnovější dash a flash LT+1.9 což je v přímém rozporu.... tak jak to teda je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hrubeec
ahoj mám tu dvě fleshlý mechaniky a otázka zní: musí se při výměně dvd-rom mechanika znovu nafleshovat? dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.