Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

psp update cfw - pls LOCK

šméčko

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

stáhl jsem ten eboot.pbp s ofiko 6.60 ale nejde mi naistalovat, při spuštění to hodí chybu.. spouštím to ve složce s hrami

nejde to kvůli kompatibilitě s předchozím cfw je už ''too old'' poradíte na kterej bezpečně přejít abych mohl pokračovat dále..? údajně by to měl být nějáký z řady m33

tak teď jsem na 3.52 m33 zkusím se dostat dál pravděpodobně teď musím přejít na 3.71 m33 potom na 5.00 m33 odkud už bych se měl dostat na 6.60 ofiko a nakonec ten 6.60 PRO-B9.. no přijde mi to kapku složitý hlavně se mi nezobrazujou updaty pro jednotlivé cfw které musejí proběhnout než dojde na update fw, takže tu s tím docela bojuju budu rád když mi ještě někdo poradíte už jsem z psp scény docela dlouho a rád bych to přes neděli dodělal

edit.

pomohlo by mi něják to, že tu mám druhý psp? je to ale slimko, cfw 5.50 gen2

edit.

tak už tam mám 5.00 m33-6 tak akorát teď váhám co tam dát za spolehlivej fw, přemejšlim nad 5.50 prometheus nebo něco podobnýho, ten 6.60 jak mi někdo radil mi přijde v týhle době ještě zbytečnej ale zajimavě vypadá taky ten 6.20 permanent, jenže poblém je s návodem ze kterýho vůbec nevím jestli na něj můžu updatovat z 5.00m33 a u toho 5.50 zase cosi o magic a pandoras takže v tom mám slušnej hokej

pokud by mi někdo poradil slušnej a aktuálnější cfw, kterej prostě kopnu zase na kartu a updatuju byl bych mu moc vděčný (nemám rád komplikace) XD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu