šméčko Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Zdar, můžete mi někdo prosím přiblížit jak postupovat při updatu z 3.40 OE-A na nějakej z novějších.. jedná se o psp fat a rád bych předešel bricku konzole ..dík za každou dobrou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Update na 6.60 a následně si tam dej 6.60 Me 1.5 nebo 6.60 PRO B9 CIPL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 dík ale potřeboval bych spíš podrobnější návod.. je třeba vytvářet nějáký magic memory nebo pandora battery nebo prostě stačí zkopčit na kartu a updatovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Stačí jak říkáš, dnes už je PB a MMS pasé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 jo dík moc, takže ty fw hodim na kartu do psp/update a odtud to potom přímo v konzoli updatuju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 update nahoď do PSP/GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 dík a kde stáhnu bezpečnou verzi? a opravdu mě nebude něják limitovat to, že je to fatko se starym fw?? neni moje tak nechci nic pokazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kouzelnik3 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Nebude.. Koukni na psp.novinky.org a zadej 6.20 pro-b9... A updte na 6.20 dej do složky PSP/GAME/UPDATE ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Bezpečnou verzi stáhneš, kdekoliv, update na 6.60 třeba na oficiélních stránkách Sony a cfw zde http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011080005 nebo http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 počkat ono jde z ofiko 6.60 jít na cfw?? XD kde udělali v sony chybu? XD XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 stáhl jsem ten eboot.pbp s ofiko 6.60 ale nejde mi naistalovat, při spuštění to hodí chybu.. spouštím to ve složce s hrami nejde to kvůli kompatibilitě s předchozím cfw je už ''too old'' poradíte na kterej bezpečně přejít abych mohl pokračovat dále..? údajně by to měl být nějáký z řady m33 tak teď jsem na 3.52 m33 zkusím se dostat dál pravděpodobně teď musím přejít na 3.71 m33 potom na 5.00 m33 odkud už bych se měl dostat na 6.60 ofiko a nakonec ten 6.60 PRO-B9.. no přijde mi to kapku složitý hlavně se mi nezobrazujou updaty pro jednotlivé cfw které musejí proběhnout než dojde na update fw, takže tu s tím docela bojuju budu rád když mi ještě někdo poradíte už jsem z psp scény docela dlouho a rád bych to přes neděli dodělal edit. pomohlo by mi něják to, že tu mám druhý psp? je to ale slimko, cfw 5.50 gen2 edit. tak už tam mám 5.00 m33-6 tak akorát teď váhám co tam dát za spolehlivej fw, přemejšlim nad 5.50 prometheus nebo něco podobnýho, ten 6.60 jak mi někdo radil mi přijde v týhle době ještě zbytečnej ale zajimavě vypadá taky ten 6.20 permanent, jenže poblém je s návodem ze kterýho vůbec nevím jestli na něj můžu updatovat z 5.00m33 a u toho 5.50 zase cosi o magic a pandoras takže v tom mám slušnej hokej pokud by mi někdo poradil slušnej a aktuálnější cfw, kterej prostě kopnu zase na kartu a updatuju byl bych mu moc vděčný (nemám rád komplikace) XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Zde oficiciální firmware 6.20: http://pspslimhacks.com/psp-firmware-6-20-released/ Rozbal a nahoď do PSP/GAME Zde 6.20 Pro B9: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 jo dík, ale první odkaz je nefunkční bude vadit když tam naistaluju us verzi fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 tak se mi tam povedlo dát tu 6.20 Pro B9, tak děkuju moc všem za trpělivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
šméčko
Zdar, můžete mi někdo prosím přiblížit jak postupovat při updatu z 3.40 OE-A na nějakej z novějších.. jedná se o psp fat a rád bych předešel bricku konzole ..dík za každou dobrou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.