KOSScz Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Zdravím nainstaloval jsem brachovi gta do notebooku pak jsem spustil hru hra se sekala tak jsem dal patch pak to nešlo vůbec pak jsem tam znovu dal crack a piše to GTA IV FATAL ERROR: WS10 Nevíte co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 co má za notas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 asus ale nvm jake podnazev nebo jak se tomu nadava :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 myslim komponenty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 aha procesor> intel® Pentium® cpu ghz 2.00 Ram> 3gb 64bit win7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 GTA 4 mám problém rozjet na svim PC na slušný detaily a myslím, že u tebe je problém jasný...slabá sestava a předpokládám že máš ještě integrovanou GK, takže sekat se ti to bude pořád ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 na mem pc se mi to tež sekalo ale pak jsem dal patch a bylo to v poho ale to už je ten rok z5 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 možná je ten patch pro lepší optimalizaci ale určitě ne pro takovou sestavu jako má ten notas ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 aha jinak kdybych dal nastaveni na horší tak by to mělo jet ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 i tak můžeš mit dost nízky FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Ale píču šišky, hoď to do googlu , prvních pár odkazů tě hodí na cizí fóra, sám sem to řešil, dělá to i s originálkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 na lepší sestavu ani google nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 já to hrál na cpu celeron 1.8ghz 1gb ram a grafika gts 250 a jelo na low a patch tam hod 1.3 ten je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 to že se mu to bude sekat je jiná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.