lucanak Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Mám dotaz dalo by nějak "zavirovat" psp. Jako že bych ho zapnul a ono blblo nebo něco takovýho, ale abych to mohl potom spravit. Chci si totiž udělat srandu z kámoše. Je na PSP závislej a chce abych mu tam dal nějaký hry. No a já mu chci províst to "zavirování". Ale opakuji aby ŠLO OPRAVIT. Tomu kdo mi pomůže budu moc moc vděčný. Ten kamarád už mě sere. :D :D Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 LOCKnout psp z boku jak se zapína :D Ale to by musel byt řádný postih aby na to nepřišel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanak Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 to si myslim že by na to přišel a nějakej program není ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Napadá mě Fake Brick - Aplikace kterou spustíš jako normální hru (Upravíš třeba na název - NFS:Undercover a přidáš ikonu) spustíš,Lockneš PSP a ono mu to napíše aŤ kontaktuje servis Dále BSOD (Blue screen of death),vymažeš Flash1 (NE FLASH 0 to by byl opravdový Brick) ale toto nedoporučuju,můžeš odrovnat PSP A dále nějak plugin na zamčení,že bude potřeba heslo,a nebo plugin CustomFirmware Extender a nastavit Jas po zapnutí na 0,takže bude mít černou obrazovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanak Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 díky všechno zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanak Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 a jak se dá ten Fake Brick zrušit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Je to jako normální aplikace,prostě dáš Home a vypneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanak Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 všechno de jenom newim jak vyměnit ikony a název pomozte mi please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 áno to je přes jeden progra mve kteém změníš eboot - PSP Content Manager 1.8,klikni na eboot.php a vyber jako program pro otevření práce ten program a v něm změn název a ikonu,ikona musí mít rozměry (asi 144x80) a musí mít název icon0.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanak Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 a kde stáhnout ten Fake Brick nemůžu ho totiž nikde najít to co jsem stáhnul je něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Nevim,já to už nevim,někde na googlu napiš Fake bric kPSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 a nebo je Fake Update OFW. samozřejmě že tam neni napsane FAKE :-) a nehrozí tam 100% brick. skusil jsem to na mem psp jak to měla moje přítelkyně jsem ji řekl ad to zapne jak jsem kouřil a pak zlato co to je??? aj jaj jaj jsi mi zničila PSP xD to byla sranda xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanak Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 a jak to funguje ? a kde to sehnat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanak Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 a když vymažu flash 1 můžu ho tam potom znovu hodit ? třeba přes Recovery ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 no skus to pohledat na psp.novinky.org ale jinak jenom to spustiš bude to po tobě chtít instalaci ofw ale neboj je to jenom aplikace. potvrdíš a pak nastane fake brick :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Nezkušeným vstup do Flash1 ZAKÁZÁN!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 FxR nezkušeným vstup všude zakázan :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanak Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 takže se radši nevrtat ve flash1 ale zajíme mě tak fake update ofw ale nemůžu ho nikde najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Taxik si tim poskodil NAND..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanak Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 ale jenom ze zajímavosti šlo by to nakopírovat zpátky a nic by se s PSP nestalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Ve flash 1 jsou data a info uzivatelskyho nastaveni,napr wallpaper,hodiny apod. a kdyz to vymazes tak to je jako restore system settings ale nemusi se obnovit. tim padem bud pri startovani pri bsod mackat 0 nebo nainstalovat PRX Unbricker a restornout flash1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 nebo jak psal fxr dej si do psp PRX Unbricker a der restore flash1. to jsem parkrat dělal naschvál ad tam mám BSOD :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.