jirik Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Kdyz mam USA ucet na Live a koupim si nejakou hru (Game on demnads) pujde mi normalne na mem PAL Xboxu? Ptam se jelikoz v USA je NTSC a znamy mi rikal, ze to nejde. Pocitam, ze na UK uctech takoveto nakupovani jde v pohode. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elypsa Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Urcite pujde jen je nekdy problem koupit vubec tu hru :) Region lock... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ale osobne jsi to nezkousel, ze? Region lock neni problem, staci pouzut VPN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Opravdu nikdo takhle nekupoval z US Live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Ja kupuji z US Marketplace a v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Jelikož tu podobné téma je a to je právě tohle, tak nové zakládat nebudu. Chci se zeptat, jestli je někde evidováno, nebo jak zjistím, že jaká hra bude stažitelná právě odsud z Game on Demands? Třeba jsem si dneska koupil 2100 bodů a chtěl jsem si přes tohle koupit FIFU 12, ale není tam.. kdy se dovím, že tam bude za jakou cenu a zda tam vůbec někdy bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Hele to nikdo neví , vsechny hry tam nejsou jen vybrane hry a to kolikrat rok od jejich vydání :) Btw:pokud se zamyslím ,tak žádná fifa na XBL jeste nebyla ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Jaj... A tak jediný co mě teď napadá je to, zda když jsem na ty body ještě ani nechmát, mám je sice už na mém účtu, ale nečerpal jsem znich, tak zda to jde vrátit, nebo převést do peněz, nebo tak něco podobného... Já je totiž tím pádem vůbec nepotřebuji, chtěl jsem za ně jen tu FIFU 12 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Nejlepe sis mel ověřit jestli tam ta hra je :D Druhá věc,asi bude nejlepší nekomu profil z bodama prodat ,jinak nevim jak to chceš udělat' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 No tak teď tam není a třeba zítra bude, to je na tom to nejhorší, že nevím, zda se tam objeví nebo ne... Tohle bych potřeboval vědět... A nevím, kdo bude chtít profil z bodama koupit, myslím si, že to tady na forum nebude asi až zas tak horký a velký zájem o to... Asi je hloupost, ale na infolince když bych zavolal, tak nebudou vědět, zda se tam v blízké době hra objeví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Kdyz hodně slevíš,mel bych zajem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 A na kolik si představuješ cenu? Dneska jsem ty body kupoval v nejmenovaném obchodě, mám útržek všechno ... A taky jsem si dneska kupoval na 3 měsíce GOLD LIVE .... Takže všechno je ještě čerstvé... Xko už mám dlouho, ale s Livem začínám, už mě nebavily pálené hry.. P.S. Ten gold účet nejde převést na jinou postavu? Pač to by sis teda tím pádem musel koupit i s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 aha o tak to mi je k nicemu uz gold aktivovany mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 A ten gold nejde za stejnou cenu proplatit, nebo převést? A za druhé, nejde zavolat na infolinku MS a zeptat se, zda nevědí, zda by tam ta hra byla nebo někdy vůbec bude? Je to hloupá otázka, na co se teď ptám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 nejde převést,jak ho máš aktivovanej ,tak mas smulu......zavolat tam sice muzes ,ale nebude to příliš platne ,myslim že určite nevedí co tam bude za hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Hmm, tak to je hodně špatný.. Místo abych si teď užíval koupě FIFY, tak teď budu řešit, jak bych to měl vyřešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 asi by sis mel koupit hru v obchode vyslo by to nejak nastejno s koupí 2.1 K MSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 No tak asi nic jiného mi nezbude... Jenže co teď s těma 2100 MSP ? Mně jsou k ničemu a zbytečně jsem za ně utratil, když je teď nevyužiju :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Kup si třeba Themata nebo doplnky do her,cokoliv nic jineho ti nezbývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Tak to je pro mě celkem zbytečná věc, ale nějak to vyřeším, ty ho teda nebudeš chtít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 sorry ale máš aktivovanej kod na gold a gold mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Mohl bych se ještě jednou zeptat? Na UK účtu už FIFA 12 ke stažení na marketu prý je, nevím, zda by jste to někdo mohl potvrdit. Pokud to tam už opravdu je, tak za jak dlouho by se to mohlo objevit na CZ marketu? Nebo ještě, je asi hloupost migrovat do Jižní Afriky, Brazílie, nebo Polska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Mendlik18: takze hry ze sekce Game on demands kupujus v pohode na USA uctu? Zadne potize s NTSC a PAL konzoli? Arkadovky vim, ze jdou v pohode, jen si nejsem jisty prave s Game on demands….. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 V pohode kupuju hry z XBOX1 , a stahuju dema takze v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 A pocitam ze koupit Resident Evil 4 na USA uctu take nebude problem, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.