Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Game on demands na US/ UK ucet


jirik

Recommended Posts

Jelikož tu podobné téma je a to je právě tohle, tak nové zakládat nebudu. Chci se zeptat, jestli je někde evidováno, nebo jak zjistím, že jaká hra bude stažitelná právě odsud z Game on Demands? Třeba jsem si dneska koupil 2100 bodů a chtěl jsem si přes tohle koupit FIFU 12, ale není tam.. kdy se dovím, že tam bude za jakou cenu a zda tam vůbec někdy bude?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaj... A tak jediný co mě teď napadá je to, zda když jsem na ty body ještě ani nechmát, mám je sice už na mém účtu, ale nečerpal jsem znich, tak zda to jde vrátit, nebo převést do peněz, nebo tak něco podobného... Já je totiž tím pádem vůbec nepotřebuji, chtěl jsem za ně jen tu FIFU 12 :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak teď tam není a třeba zítra bude, to je na tom to nejhorší, že nevím, zda se tam objeví nebo ne... Tohle bych potřeboval vědět... A nevím, kdo bude chtít profil z bodama koupit, myslím si, že to tady na forum nebude asi až zas tak horký a velký zájem o to... Asi je hloupost, ale na infolince když bych zavolal, tak nebudou vědět, zda se tam v blízké době hra objeví?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A na kolik si představuješ cenu? Dneska jsem ty body kupoval v nejmenovaném obchodě, mám útržek všechno ... A taky jsem si dneska kupoval na 3 měsíce GOLD LIVE .... Takže všechno je ještě čerstvé... Xko už mám dlouho, ale s Livem začínám, už mě nebavily pálené hry..

P.S. Ten gold účet nejde převést na jinou postavu? Pač to by sis teda tím pádem musel koupit i s tím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohl bych se ještě jednou zeptat? Na UK účtu už FIFA 12 ke stažení na marketu prý je, nevím, zda by jste to někdo mohl potvrdit. Pokud to tam už opravdu je, tak za jak dlouho by se to mohlo objevit na CZ marketu? Nebo ještě, je asi hloupost migrovat do Jižní Afriky, Brazílie, nebo Polska?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu