Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož tu podobné téma je a to je právě tohle, tak nové zakládat nebudu. Chci se zeptat, jestli je někde evidováno, nebo jak zjistím, že jaká hra bude stažitelná právě odsud z Game on Demands? Třeba jsem si dneska koupil 2100 bodů a chtěl jsem si přes tohle koupit FIFU 12, ale není tam.. kdy se dovím, že tam bude za jakou cenu a zda tam vůbec někdy bude?

Odesláno

No tak teď tam není a třeba zítra bude, to je na tom to nejhorší, že nevím, zda se tam objeví nebo ne... Tohle bych potřeboval vědět... A nevím, kdo bude chtít profil z bodama koupit, myslím si, že to tady na forum nebude asi až zas tak horký a velký zájem o to... Asi je hloupost, ale na infolince když bych zavolal, tak nebudou vědět, zda se tam v blízké době hra objeví?

Odesláno

A na kolik si představuješ cenu? Dneska jsem ty body kupoval v nejmenovaném obchodě, mám útržek všechno ... A taky jsem si dneska kupoval na 3 měsíce GOLD LIVE .... Takže všechno je ještě čerstvé... Xko už mám dlouho, ale s Livem začínám, už mě nebavily pálené hry..

P.S. Ten gold účet nejde převést na jinou postavu? Pač to by sis teda tím pádem musel koupit i s tím...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu